Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pardon34

Boję się go.....

Polecane posty

Witam wszystkie Kafeterianki! Mam potrzebę wygadania się... Proszę nie oceniajcie mnie, bo nie o to proszę. 10 lat temu zmarł mi mąż. Zostałam z moim 7letnim synkiem. Od tamtego momentu moje życie co raz bardziej zaczęło przypominać piekło. Zaczęłam mieć problemy wychowawcze z synem i to wszystko zaczęło coraz bardziej wyrywać mi się spod kontroli. Miałam problemy z alkoholem przez pewien okres czasu. Wtedy mocno pomógł mi brat mojego męża. Stanęłam na nogi, skończyłam z piciem. Zajęło mi to jakieś 2lata. Do dziś żałuję tych dwóch lat, które straciłam. Poważne problemy z synem zaczęły się gdy syn skończył 15 lat. Zaczął wynosić rzeczy z domu, wyzywać mnie, zaczął obracać się w złym towarzystwie. I tak jest do dziś. Syn pije i kto wie czy nie coś więcej. Od jakiegoś czasu zaczął podnosić na mnię rękę. Nie wiem jak to opanować. Jestem zrozpaczona.... Mam dość ciągłych wyzwisk, siniaków na całym ciele i tego strachu PRZED WŁASNYM DZIECKIEM.

Gość gość
A zrobiłaś dla swojego dziecka wszystko ?

Nikt nie jest zrobić dla swojego dziecka WSZYSTKIEGO tego co by pragnął zrobić. Mimo wszystko czuję się winna, bo straciłam te ważne 2 lata popadając w uzależnienie.... Może gdyby do tego nie doszło teraz byłoby inaczej....

Gość gość
a w jakim okresie życia syna wpadłas w szponu nałogu?

Przez jakiś czas byłam w związku po śmierci męża z jego bratem, który tak jak wspomniałam pomógł mi wyjść z nałogu. Po jakimś czasie zrezygnowaliśmy z naszej relacji ponieważ on był związany. Może to też jakoś wpłynęło na syna mimo, że staraliśmy się nie uzewnętrzniać tej relacji, może to jakoś wyczuł i teraz ma jakiś żal i dlatego mnie nienawidzi.

Gość gość
O żal....