Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kłucie w jajnikach tydzień po owulacji to objaw implantacji zarodka?

Polecane posty

Gość gość

Staramy się z mężem od dawna o dziecko. Tydzień temu miałam owulacje, a wczoraj bardzo kuło mnie w jajnikach. CZy to objaw implantacji zarodka? Nie pamiętam kiedy mnie tak bolały jajniki po owulacji. Dodam, że nie mam stanu zapalnego pochwy i jestem zdrowa.

Gość gość
Nie masz prawa czuć implantacji zarodka :O Zwyczajnie bolą cie jajniki, bo niedługo dostaniesz okresu i tyle. Ja tak mam, nie zawsze, ale zazwyczaj. Spodziewaj się okresu

Gość gość
nie ma czegoś takiego, jak czucie implantacji zarodka, to wymysł nawiedzonych staraczek. Wyluzuj i nie rozmyślaj tyle bo w życiu w ciążę nie zajdziesz z takim nastawieniem.

Gość gość
gość dziś nie do końca jest prawdą to co piszesz, bo można mieć plamienia implantacyjne i wtedy sie czuje, że coś jest na rzeczy. O kłuciu w jajnikach nie doczytałam, dlatego pytam. A okres mam mieć najwcześniej za tydzień.

Gość gość
nie czytam staraczek. Tak zapytałam z ciekawości, nie mam jakiegoś strasznego parcia , bo jedno dziecko już mam.

Gość gość
Mnie na początku ciąży mocno kuły jajniki, myślałam że mam jakąś torbiel bo przy tym tez tak kuło. Ale jednak była to ciąża i te jajniki mnie tak własnie bolały.