Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie dodac pewnosci siebie

Polecane posty

Gość gość

od zawsze byla niesmiala, chociaz przez pewnien czas chyba niezle mi szlo a teraz mam okolo 40, jestem w ciazy I znowu mnie dobija niesmialosc, ludzie mi gratuluja ciazy pytaja co I jak a mnie zatyka, wstydze sie...masakra im czlowiek starszy to wychodza wszystkie wady, wszystkiego sie boje, taka mam matke a teraz sama taka jestem, ojciec moj mial fobie spoleczna, moje 3 rodzenstwa tez taka sama, ciche wstydliwe a mamy ponad 30 lat, co z name zrobic, az mi szkoda ze matka nie wychowywala nas tak jak powienna tylko siedz cicho, nic nie mow, nie odpowiadaj, nie oddychaj...sama siebie denerwuje a nie umiem sie zmienic, zreszta chyba juz za pozno

Gość gość
Zmien fryzure ubior wiecej usmiechu na twarzy pomaluj poaznokcie i pokochaj siebie

Gość gość
n/awróć się - po prostu :) i wówczas będziesz szczęśliwą pewną siebie kobietą pozdrawiam

Gość gość
ani nowa fryzura, a ni makijaz nie pomagaja w czyms taki, taka natura ktorej nie da sie zmienic

Gość gość
skad wiesz ze mial fobie ojciec,pracowal?

Gość gość
skoro najpierw pokochał Cię B/óg to i Ty też możesz :) warunek: najpierw pokochaj B/oga wówczas odczujesz Jego Miłość B/óg jest Miłością :)

Gość gość
Lubie takie spokojne dziewuszki:-) lepsze takie niz pyskata rajfura:-P