Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaaaaaaaaa24

rozmowa męża z koleżanką z pracy co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość zonaaaaaaaaa24

Ona: hej możemy pogadać? On: Cześć. Co tam? Ona: ostatnio taki zapracowany ze nie masz chwili żeby porozmawiać ze mną to pisze On: A o czym chcesz porozmawiać? Ona: Ogólnie ;) co u Ciebie? On: dzięki wszystko ok a u Ciebie? Ona: u mnie też chociaż trochę samotna jestem ostatnio hehe poszlabym ma jakąś randkę :-P On: to trzeba Ci znaleźć w PZU jakiegoś kolegę do randkowania :D Ona: ja mam już takiego jednego co mi się podoba z działu sprzedaży ale chyba mnie olewa :-D On: No wiesz jak facet jest żonaty to trudno się dziwić Ona: No a może ja jestem brzydka albo coś ;) On: Nie sądzę;) Ona: A mężczyźni czasem zdradzają żony np jednorazowo co o tym myślisz? On: myślę ze tacy faceci są beznadziejni i nie zasługują na swoje żony skoro je zdradzają. Ona: A nie wchodzi rutyna po jakimś czasie? Nie ma się ochoty na zmiany? On: do czego dazysz? Ona: Dobrze wiesz....... I koniec rozmowy on nic mi nie powiedział o tym ani o niej. Co mam zrobić pogadać z nim? Co o tym myślicie jest jakieś zagrożenie?

Gość gość
Dziwka z niej.

Gość gość
wg mnie jeśli on nie byłby choć trochę zainteresowany, to nie pisałby "do czego dążysz", bo to widać na pierwszy rzut oka. A tak, to próbuje z niej wyciągnąć, żeby mu napisała wprost. Facet, który nie byłby zainteresowany, odpisałby od razu, że go to nie interesuje i nie drążyłby tematu. Raczej Cię jeszcze nie zdradza, ale widać wahanie. Poza tym nie wiesz, czy o dalszej części nie rozmawiali osobiście. Uważałabym na to

Gość gość
Dokładnie. Coś się zaczyna. Współczuję Ci bo teraz będziesz ciągle się denerwowała czy juz coś się wydarzyło. Niestety ale praktycznie w każdej pracy w której pracują i kobiety i mężczyzni zdążają się romanse.

Gość gość
przecież facet olał tą kobietę, powinnas się cieszyć, a po co miałby cię denerwować jakąś idiotką z roboty?

Gość zonaaaaaaaaaaaa24
Nie wiem mam mętlik w głowie jestem w ciąży 7 mies A ktoś mi się koło męża kręci :-/

Gość gość
Zrobmu awanture to sobie szybko znajdzie pocieszycielke :D

Gość gość
widać te kafeterianki wyżej są głupie jak ta z pracy. facet zaznaczył że żona jest ważna, a dążył żeby ta idiotka jasno napisała i wtedy jej wygarnął, i żeby nikt nie zarzucił że to on podrywa koleżankę na seks

Gość gość
On jej żadnej awantury nie zrobił przecież Nie odpisał po prostu

Gość gość
Moim zdaniem wcale nie ma zamiaru Cię zdradzić. Dopytał do czego dąży, żeby: 1. albo nie wyjść na nadgorliwca, który da jej kosza, gdy ona mogła mieć coś innego na myśli, chciał to czarno na białym 2. albo żeby połaskotać swoje męskie ego. Ale widać że dał jej wprost do zrozumienia że nie zdradzi Cię. Jaka suka z tej laski :O

Gość jamesbonduz
Nie ma sie co martwic. Po prostu se pogadal z kolezanka i cieszy go podswiadomie to ze pewnie by sie z nim chetnie umowila :) Twoja rola: - Opierdzielic meza za pisanie z kolezanka i chronic go przed innymi kobietami :) Bo facet nawet wierny, gdy widzi rozlozone nogi innej - na 75% pojdzie za nia... Taka natura Dlatego mezczyzna jest tarcza na zlo swiata dla kobiety, a kobieta powinna byc tarcza dla niego :) To stare arabskie powiedzenie.

Gość gośćvbngh
zabic suke..

Gość gość
opierdzielić? haha jakby coś złego robił, a później się dziwicie dlaczego faceci mają kochanki, bo żona staje się nie do zniesienia

Gość gość
Jak bedzie mial na nia ochote to ja przeleci i na nic twoje zale,bo facet lubi adrenaline.

Gość gość
Z tej rozmowy nie wynika by byl nia zainteresowany, raczej przeciwnie. Ale badz czujna bo takie suki odmowa czesto jeszcze bardziej nakreca.

Gość gość
Nawiedzona autorko jestes.

Gość gość
Daj se siana. Jak kolo zechce zdradzić to to zrobi zawsze. Nie trzęś się o swoje terytorium. Pamiętaj, że Twój mąż jest leniwy z natury jak większość mężczyzn. Myślisz, że zostawi Twoje obiadki, pranie gaci i bobaska w planach (no chyba że już macie) i zaryzykuje tango z uwodzicielką? No proszę Cię :P Odstraszanie innych kobiet nie ma sensu bo im to wisi i powiewa a taka nastroszona kobieta nie wzbudza respektu tylko śmieszność i politowanie. Zyskasz w oczach męża, jeżeli pokażesz spokój i poker fejs. Dasz mu tym do zrozumienia, że masz wylane i nie złamie Ci życia jeżeli pójdzie w tango. Jak zapewne wiesz mężczyźni ubóstwiają być polewanymi ciepłym moczem więc jest spora szansa, że Twój mąż dostanie + 10 motywacji do ego i obwodu klaty bo mu wjedzisz na ambicję tym, że go nie pilnujesz i masz to w de. Tak to działa. Mój czasem specjalnie flirtował z koleżankami bo moja zazdrość go łechtała. Jak zobaczył, że mi to lotto dał se siana :P

Gość gość
" gość dziś Z tej rozmowy nie wynika by byl nia zainteresowany, raczej przeciwnie. Ale badz czujna bo takie suki odmowa czesto jeszcze bardziej nakreca. " A co jej da bycie czujną? Będzie go pilnować 24 na dobę? Mężczyzna nigdy nie szanuje kobiety, która okazuje zazdrość. Zazdrość budzi w nim instynktownie niechęć i politowanie. Lepiej zrobi okazując chłód i dając do zrozumienia, że jak zdradzi to będzie koniec relacji i tyle. Bez patyczkowania się i ceregieli i błagania. Chcesz iść w pi....u to se idź. Łaski mi nie robisz. Taką postawę trzeba przyjąć do samca. On wtedy dostaje rozwolnienia mózgu bo chce przekonać żonę, że może stracić taki cenny skarb i wtedy jej nadskakuje.

Gość gość
Nie przesadzaj wszystko ok gość raczej Cię nie zdradzi

Gość gość
głupie baby przestańcie autorce mieszać.... X Autorko, jestem kobietą i Twój facet zachował się jak powinien, nie nalał suki po pysku i nie kontynuował głupiej rozmowy. Nie rozmawiaj z nim, bo facet jest ok. Babka się narzuca a tego faceci nie lubią. Dobrze Ci radzę, kochaj męża i okazuj mu to, chwal go i pocieszaj, a zawsze będzie dla Ciebie dobry i będziesz szczęśliwa. Nie daj sprowokować i nie rozmawiaj z nim otym, ob nie ma oc yzm. pzsdr

Gość gość
Popieram powyższą odpowiedź. Jednak bądź czuja- a mężem się teraz interesuj mocniej niż zwykle...;-) Z drugiej strony niezła suu** z tej laski brrrrrrr!!! Pozdro trzym się ;-)

Gość gość
nie mogl nalac suki po pysku bo pewnie jeszcze mu sie przyda,a tak miedzy nami to dlaczego on sie godzi byc jej kolega od serca? JA DO ZALOW MAM SWOJE KOLEZANKI NIE PRZYSZLO BY MI DO GLOWY WYZALAC SIE ZONATEMU GDYBY ON TEGO NIE CHCIAL-COS TU NIE GRA:

Gość Heniuś
Czy mąż to: 1. C***a i pantoflarz 2. Podrywacz 3. Facet mający wyj..ane na baby? Na 3 mi nie wygląda, bo wtedy już dawno by ją zlał i np. ode mnie za samo takie trucie d**y pierdołami mógłby babsztyl zarobić co najmniej solidne "wypie..alaj" :) Zatem 1 i 2 zostają - jeśli 1 to musisz go pilnować, bo dzisiejsze dziunie niekiedy lubią takich misiów pierdzisiów, co im z ręki jedzą i są na każde ich skinienie - pobawią się nimi, wydoją a gdy się im znudzą to zostawiają. Niestety najbardziej prawdopodobny jest 2, wszystkie największe psy na baby jakich poznałem to byli żonaci - najbardziej prawdopodobny, bo typ 2 jest najbardziej pożądany przez 99% bab. Tutaj nic nie zrobisz - podrywacz to taki typ, który daj***abom to, czego one chcą - nieważne czy ta chce tylko poflirtować czy być ostro rżnięta. Dla bardzo wielu bab umiejętność wyrywania lasek to absolutnie niezbędny atrybut męskości - większość akceptuje tą zaletę godząc się oczywiście także na związaną z nią wadę :)

Gość gość
Taa, kobita w zaawansowanej ciaży ale niech się dzieje co chce, najważniejsze duma i honor. Oczywiście jeżeli masz faceta k****acza z natury to nic na to nie poradzisz. Ale takie flądry potrafią niekiedy i porządnego skusić. Dlatego lepiej dyskretnie go sprawdzać a jak zauważysz że robi się gorąco to zainterweniować. Jak facet wie że żona trzyma rękę na pulsie to się zastanowi dwa razy zanim zrobi jakieś głupstwo pod wpływem chwili. Tak można niekiedy ocalić swoje małżeństwo zwałasza gdy dzidziuś w drodze. I nie ma w tym nic upokarzającego, upokarzające byłoby nie reagować na to że jakieś suczysko próbuje między wami mieszać.

Gość gość
Autorko moim zdaniem mąż zachował się ok, ale porozmawiałabym z nim o tym i na pewno zasugerowałabym ucięcie kontaktów, bo z rozmowy wynika, że to nie pierwsza próba tej kobiety, żeby zakręcić się wokół Twojego męża :/