Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefon na abonament, doladowania?

Polecane posty

Gość gość

Prosze o pomoc ! Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega, bo jestem zupełnie zacofana w tych sprawach. Całe życie miałam telefon na kartę.Teraz skończyłam technikum i chcę wziąć sobie jakiś lepszy telefon. Ogólnie to chcę wziąć go na siebie bo mam rocznikowo 20 lat, ale nie wiem czy mogę ponieważ nie mam pracy. Obecnie dorabiam 370 zł na stażu w firmie znajomego więc płacenie tych 40, 50 zł miesiecznie za telefon to nie jest dla mnie żaden problem. Tylko ja nie mam podpisanej żadnej umowy i nie wiem czy moge dostać ten telefon bez pracy czy mi nie dadzą ? Z góry dzięki za pomoc !

Gość dobiasz
Może być trudno ponieważ nie wykazujesz odpowiednich dochodów. Możesz poprosić kogoś żeby wziął na Ciebie ale nie wiem czy jest w ogóle sens. Teraz masz tyle ofert na kartę że do wyboru do koloru a jest dużo taniej. Nie zastanawiałeś się nad tym?>

Gość kochammuzea
Weź coś na kartę, prepaidy sa teraz całkiem nie złe. Polecam zerknąć na komorkomacie. Tam masz oferty wszystkich operatorów razem w porównywarce. A co do abonamentu- nie możesz kogoś poprosić? Siostra, brat?

Gość racuch
@kochammuzea ja bym nie chciał żeby ktoś brał na mnie abonament więc głupio tak stawiać rodzinę w niezręcznej sytuacji.. lepiej weź telefon na kartę. Po pierwsze taniej, po drugie nie zobowiązująco.

Gość tadzio22
Też uważam że w Twojej sytuacji branie telefonu na oabonament to raczej słaby pomysł. Nie masz stałych dochodów więc tylko będzie komuś nie zręcznie żeby Ci odmówić. Jeżeli masz w swojej sieci za drogo to proponuję żebyś zmieniła operatora. Konkurencyjną ofertę ma mobile vikings.