Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulaa3535

Coś jest nie halo. : O

Polecane posty

Witam. :) Otóż pisząc na wstępie poinformuję iż nie współżyłam z żadnym chłopakiem i mam 20 lat skończone. Od jakieś pół roku nie poznaje siebie trochę.. Każdą wolną chwilę jaką mam spędzam na czytaniu o ciąży o niemowlakach o porodzie, czytam co zabrać z sobą do szpitala jak to wszystko przebiega jakie badania robić jakie jedzienie, rozwój dziecka... Nie mówiłam tego nikomu bo wydaje mi się to głupie.. Powiedziała bym to swojej mamie ale ona by to ujęła " haa głupia jesteś nie masz co robić " lub podobny tekst by rzuciła troche się krępuję jej o tym powiedzieć.. Dziś sobie zrobiłam notatki jakieś co potrzeba dla dziecka a co nie.. W sumie nie wiem po co to pisałam : O Jak idę do sklepu przeglądam buteleczki, ubranka itp i czasem nie świadomie dotknę się za brzuszek i czasem inne osoby przechodzące patrzą tak dziwnie na mnie : O a ja szybko wychodzę z tego działu artykułów dla dzieci malutkich. Pytania : 1/ czy ktoś miał tak samo jak ja ? 2/ Czy to jest jakiś nie wiem "znak" że jestem na takie coś gotowa psychicznie czy może zwariowałam lekko pisząc ? PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI...!!

Gość gość
Nie miałam nic takiego.