Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka00

straciam dziewictwo z ojcem mojego chłopaka :(((((

Polecane posty

Czuję się strasznie i nie wiem już co o tym wszystkim myśleć. :( Tak bardzo bardzo kocham mojego chłopaka ale nie wiem co mu teraz powiedzieć. :( czy w ogóle coś powiedzieć... że pijana ****ałam się z jego własnym tatą, który jest ode mnie z 3 razy starszy... :(:(:( Przyrzekłam że to on będzie moim pierwszym. Ale jeszcze nie czułam się gotowa, chciałam żebyśmy jeszcze poczekali, mimo że on już dawno nalegał żebyśmy to zrobili. Jedyne co to chodziliśmy razem za rączki, całowaliśmy się, pieściliśmy przez ubrania.. Jesteśmy razem już 2 lata bardzo się do niego przez ten czas przywiązałam, nie chcę go stracić. Ja teraz mam 15 lat, mój chłopak jest ciut młodszy, ma 13, więc zawsze traktowałam go trochę jak młodszego braciszka. Natomiast jego ojciec chyba przekroczył 50. Jak to się stało, że znalazł się między moimi rozwartymi udami? Było to na weselu u nich w domu e ostatnią sobotę, bo za mąż wychodziła jedna z jego córek czyli jedna z sióstr mojego chłopaka. Pomyślałam sobie, że może na tym weselu będzie okazja mieć z chłopakiem wreszcie nasz pierwszy raz, jakbyśmy się gdzieś późno zaszyli w jego pokoju to bym mu uległa. Bo może rzeczywiście już za długo czekamy myślałam sobie. Ale z planu wyszły nici, bo chłopak szybko uchlał się z kolegami i padł i przez resztę imprezy taki jak kamień. Tak więc przez większość czasu bawiłam się z innymi. Tańczyłam głównie z koleżankami, ale w pewnym momencie przylepił się do mnie ów ojciec, zupełnie pijany ale trzymający się jeszcze na nogach. Chciał mnie objąć, obmacywał. Niby nie chciałam, ale jakoś sprawiało mi to przyjemność... Potem gdy usiedliśmy zaczęliśmy ze sobą flirtować. Z kolejnymi kieliszkami wódki coraz bardziej zaczęły znikać hamulce, więc zaczął znów swoje obmacywanki po moim ciałku. W końcu siedziałam u niego na kolankach i ciuchutko pojękiwałam gdy on pieścił mnie swoją wielką łapą pod sukienką... Chciałam żeby mi to robił :( szepnęłam mu do ucha, że chce i mocniej go objęłam. byłam kompletnie pijana, nie panowałam nad sobą. :( Potem pamiętam już tylko urywki, że niesie mnie przez dom na rękach, że kładzie u siebie na łóżku, że ja sama ocknąwszy się ściągnęłam przed nim swoje majtki i podwinęłam sukienkę żeby miał łatwy dostęp. A potem to zrobiliśmy, a potem jeszcze i jeszcze raz, bo dochodził we mnie kilka razy. Ja taka malutka, szczupła i delikatna byłam bezlitośnie ujeżdżana przez jego zwaliste grube i owłosione cielsko. Ale to było jednak piękne. Czułam się szczęśliwa i bezpieczna, wyrzuty sumienia nadeszły dopiero następnego dnia. Tak więc straciłam cnotę z o wiele starszym od siebie mężczyzną, zdradzając przy okazji swoją prawdziwą miłość. :/ Co gorsza kochaliśmy się bez gumki, więc teraz nie wiem czy nie zajdę w ciążę skoro kilka razy spuścił mi się w cipce. Teraz czuję się okropnie, wiem że zrobiłam mojemu chłopakowi straszną krzywdę. Ale gdzieś w głębi czuję też coś jakby odwrotnego na myśl o tamtej nocy... Pragnęłabym zrobić to jeszcze raz... z nim..w ciepłym łóżeczku jak wtedy. Niestety chyba się w nim zakochałam :( Mogłabym być z nim, on jest wdowcem, byłabym dla niego jak młodziutka żona. Ale jakby na to zareagował syn? w nim też się przecież nadal kocham, chociaż to nie on dostał moje dziewictwo. Najchętniej chciałabym mieć ich obu. A może będąc z ojcem mogłabym jego synkowi zastąpić dawno brakującą mamusie? miłość kochanków zamienić na miłość macierzyńską.

Gość gość
tia

Gość gość
wprowadzaj się do ich domu i będzie co noc trójkącik

Gość gość
Podobnie uwazam ze Tobie trzeba ostrego rzniecia co noc zwlaszcza po ciazy chlopak cie nie zaspokoi seksualnie tylko jego ojciec.Znam przypadek takiego trojkacika i funkcjunuje.Ona zawsze usmiechnieta bo we dwojke kolejno ja ostro biora.Gdy bedziesz z synem to po czasie i tak odejdziesz gdy spotkasz innego co tobie dogodzi.

Gość gość
Gratuluje wyobraźni ;)

Co do trójkącika to myślałam o tym, tylko czy Bartek by się zgodził na taki szalony układ? Bartek to właśnie mój chłopak. boję się, że jak się dowie że dałam d**y jego ojcu to nie będzie chciał mnie już znać. :( Ale muszę z nimi o tym szczerze porozmawiać, może się uda. Mogłabym być ich obojga.

Gość gość
W miare lekko piszesz ale przesadzasz, nastepnym razem postaraj sie by historia byla bardziej wiarygodna.

Gość gość
Troche za duzo fantazji.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
kiepska prowokacja 0/10 po 1 15latka nie związała by się z 13latkiem tylko z kimś starszym po 2 dziewczyna nie żałowałaby seksu ze starszym od siebie po 3 dziewczyna nie przyznałaby się sama do zdrady po 4 wszystko przekoloryzowane i zbyt dosłowne