Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózki Camarelo, gdzie na Śląsku?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę dziewczny które tak jak ja są na etapie kupowania wózka, lub niedawno były, gdzie na Śląsku można obejrzeć wózki Camarelo, bo ja nigdzie nie mogę znależć a w ciemno boję się kupować. W Smyku na stonie nie ma, ale nie wiem jak w sklepie? A w innych jakichś większych sklepach/ hurtowniach? Bardzo proszę, jeśli gdzieś widziełyście- piszcie!

Gość gość
Firna Camarelo ma siedzibe w Czestochowie. Moze maha tam tez sklep firmowy?

Gość gość
Hej kupiłam wózek camarelo w Gliwicach sklep kolo forum sprawdzę nazwę i ci powiem.

Gość gość
Sprawdziłam nazywa się Kaja. Maja duży wybór,ale jesli chcesz konkretny kolor musisz 3 tyg wczesniej zamówić

Gość mamy to
my kupiliśmy camerelo - jak dla nas idealny! wysoki - co dla mojego kręgosłupa to podstawa, duża gondola, duża i mocno składana budka - więc zimą maluch nie będzie marznąć, pompowane koła - mąż nalegał na takie, wysoko umieszczona spodnia torba - na zimę i śniegi idealnie, bo nie będzie się brudzić, a przede wszystkim - leki! W domu zważyliśmy wózek z gondolą = 13kg! Moje plecki uratowane :) Ale my kupowaliśmy w Szczecinie, zatem co do zakupu nie pomogę. Ewentualnie sprawdź na stronie producenta - w jakich sklepach sprzedaje swoje wózki.

Gość gość
Wiem te wózki sa super. Przede wszystkim spacerowka nie jest kubelkowa co dla mnie jest mega zaleta. My kupiliśmy taki z leczeniem z eco skory co ułatwia utrzymanie go w czystości. No i cena dość przystepna.

Gość gość
a jak się montuje w nich spacerówkę - tyłem czy przodem do kierunku jazdy? jest możliwość ustawienia w obie strony?

Gość gość
We Wrocławiu masz firmę Altrak24. Mozna zamawiac przez neta też, taniej.

Gość gość
Tak można montować w dwu kierunkach jazdy. I koszyk na dole jest zamykany.

Gość gość
Sprawdziłam ta hurrownie cena zwyczajna.one oscylują w granicach 1450zl wiec szału nie ma. A co sobie pojedziesz,pooglądasz to twoje.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi ale Wrocław to dla mnie "nie Śląsk" choć się tak zwie ten region :D miałam na myśli okolice Katowic raczej czyli Górny Śląsk :P Zobacze może w tych Gliwicach bo to jeszcze nie tak daleko. Jak macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie :)

Gość gość
A w tym sklepie w Gliwicach na stronie nie ma Camarelo...

Gość gość
Ale jest na pewno kupowałam tam 3tygodnie temu. Zadzwoń i zapytaj,może nie aktualizują stronki.

Gość gość
a może ktoś wie, gdzie w okolicach Trójmiasta można je kupić? tak tak, wiem że to nie na Śląsku ;P

Gość gość
Zobacz do hurtowni viki w Zabrzu na Roosevelta.

Gość gość
A ja myślałam ze dokonalam epokowego odkrycia gdy kupiłam ten wózek. Gdy jechaliśmy na zakupy marzyl mi się peg perego,przyjaciółka ma i bardzo mi się spodobał. Niemniej po dotarciu od razu rzucił mi się w oczy camarelo właśnie bialo granatowy. Maleństwo moje jeszcze w brzuchu ale juz nie umiem się doczekać by sobie pojeździć ta furka. Najwieksza zaleta dla mnie jest jego waga 12kg .