Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie lepiej małe piersi powiększać push-upami czy normalne staniki z gąbką ale nie tak powiększające?

Gość prawictwo pospolite 193
niczego nie powiększać , bo będzie podwójne rozczarowanie jak zdejmiesz stanik .. Jak będzie wiedział , że są małe to , nie będzie zaskoczenia..

Gość gość
No bo wiesz w push upie robi się ten sexy przedziałek i wgl. A jak się zdejmnie stanik to już niestety nie...

Gość gość
Wydaje mi się, że każdy jest sexy. Ale podobno tylko dla kobiet, bo facetom nie zawsze sie to podoba...

ja nawet w pusz upie nie mam przedziałka :(

, bo facetom nie zawsze sie to podoba podoba , ale tylko jak masz sporą pierś .. Jak dziewczyna ma miseczke 65 C to spoglądamy na jej nogi i tyłek , a nie na przedziałek

Gość gość
Nie wiem, ma luźną kiecke słabo widać. No ja mam takie A. Ale mam zgrabny tyłek i właśnie nogi. I lubie nosić luźne bluzki (żeby biust zatuszować) i obcisłe legginsy do podkreślenia tyłka i nóg. I powiem szczerze, że... faceci się oglądają bo jestem też i ładna.

Gość gość
Bo ja założe push up ale i tak po chwili cycki mi uciekają na bok i nie mam przedziałka :D

ja nawet w pusz upie nie mam przedziałka nigdy nie miałem erekcji na widok kobiecych piersi .. a raz zdarzyło sie ze panna ze sporym tyłkiem w czarnych legginsach stała w autobusie .. I poczułem ze coś mi twardnieje w spodniach wiec jednak pośladki są najbardziej pociągające.

Gość gość
Gość z 11:57 No wiesz, ja o wiele lepiej czuje się w zwykłym staniku. A nie w jakichś push-upach. Ale ja bym robiła to dla facetów. Ale w sumie cierpieć żeby im się przypodobać? :/

Gość gość
No bo tyłek mam taki, no za który można złapać bo jest jędrny i odstający. Więc może zastąpił by i biust może.

Gość gość
a kogo to obchodzi co sie facetom podoba. jakby kazdy facet wygladal jak model z kaloryferem to moze i warto by sie stroic i zycie kobiety byloby przyjemne......ale niestety w kolo same oblesne ogry. i dla kogo sie tak laski staracie byc takie sexy....dla oblesnych sliniacych sie ogrow? brawo!!! jednak polki to glupie tzipy sa....niestety ciekawe co oni w zamian dla was robia? chyba napelniaja bojler piwem ipozwalaja wam im ciagnac na kolanacvh po same jaja

Gość gość
Gość z 12:03 Właśnie takie nic nie warte typy mają wymagania żeby laska miała rozmiar ciuchów XS a cycki conajmniej D co mija się z celem. Sama już nie wiem. Może faktycznie najlepiej być sobą?

Gość gość
ipozwalaja wam im ciagnac na kolanacvh po same jaja a nawet z jajami

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie? Prawictwo dzięki.

Gość gość
polska dyskryminuje kobiety na kazdym kroku a one jeszczez zsiebie robia dzifki i sluzace