Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej. Potrzebuje pomocy . Mam problem z nieregularną miesiączką. Ostatnio miałam miesiączkę 26.05. A w następnym miesiącu dostałam 28.06 a tera jeszcze nie dostałam w tym miesiącu. Mimo tego ze od 10.07 do 15.07 kochałam się z chlopakiem bez zabezpieczenia do końca, mimo tego robiłam test ciążowy niedawno ale jest negatywny. Nie wiem co może być nie tak . :(

Gość gość
ciąża bliźniacza.

Gość gość
Nie wiem czy jestem w ciąży.

Gość gość
Z poprzedniego cyklu wyliczyłam ze miesiaczke powinnas dostać dzisiaj. Więc co ty panikę siejesz?

Gość gość
A tez o to mi chodzi ze jak kochałam się w dniach od 10.07 do 15.07 bez zabezpieczenia do końca to mogę być w ciąży ?

Gość gość
możesz ale nie musisz:) czekaj jak @ nie nadejdzie to zrób test będzie wszystko wiadome:) życze powodzenia :P

Gość gość
"A tez o to mi chodzi ze jak kochałam się w dniach od 10.07 do 15.07 bez zabezpieczenia do końca to mogę być w ciąży ? " Nie no co Ty! Jakim cudem w ciąży? Oszalałaś? Skąd Ci to w ogóle przyszło do głowy? :D

Gość gość
Nie dziękuję to się okaże co bedzie

Gość gość
Bo nie no cos ty pytam się tylko. Jesli się kochasz bez zabezpieczenia to chyba można zajść w ciążę . Niby mam miesiączkę dzisiaj dostać. Ale to się okaże bo kazdego dzień wyznaczony to byl bez zabezpieczenia do końca 10.07,11.07 ,12.07,13.07,14.07,15.07 i tez 20,07 po prostu chce wiedzie nie musicie nerwowo odpowiadac