Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1744

Żonaty unika mojego wzroku

Polecane posty

Gość gość1744
U a o wadzie wzroku to nie słyszałam chociaż nie widzialam dzisiaj aby cos takiego mu sie dzialo z oczami, ale raczej mial normalne. No ale to by mialo sens mysle. Moze ma zeza rozbierznego i to probuje ukryc.

Gość gabbriiella
Nie rozumiem ,czy ty kobieto nie masz swojego zycia????Interesuje sie czemu facet patrzy w lewo czy w prawo?!Ma patrzec caly czas ci w oczy????Moze nie podobaja mu sie twe oczy albo nie ma ochoty wlepiac w ciebie wzroku,bo nie jestes 8 -cudem swiata.:-P :D:D:D

Gość gość1744
Przepraszam błąd... rozbieżny. Moze ma cos w tym rodzaju, no to mi sie wydaj***ardziej sensowne niz to ze coś do mnie czuje.

Gość gość1744
A po huj ty sie interesujesz moim tematem nie masz swojego zycia? A dlaczego mnie tak absorbuje ten temat napisalam wczesniej. W pracy spedzam wieksza czesc czas wiec poniekad jest to moje zycie. Spieprzaj gdzie indziej leczyc kompleksy.

Gość gość
Jak sie cos do kogos czuje to sie kokietuje wzrokiem.Moj luby wciaz sie we mnie wpatrywal.U kolesia stawiam na roztargnienie. Ja,gdy chce sie skoncentrowac patrze w bok,taki mam odruch.

Gość gość1744
To na to wyglada ze przy koledze nie jest roztargniony a gdy jest sam to tak. No i widzicie nie jest to prosty temat. Ile roznych odpowiedzi padlo.

Gość Tomasz z wawy
Pewnie mial wtedy za soba upojna noc z zona......i nie mogl skoncentrowac sie na pracy.Tak mam po dobrym,ostrym rznieciu z zona.

Gość gość1744
No to tylko sie cieszyc ze za kazdym razem gdy jest ze mna sam na sam wspomina o goracym seksie. Eh te zakompleksione żonki jak wy nienawidzicie wolnych, swobodnych i jiezaleznych kobiet. Wszedzie szukacie romansu. Jak facet tak z wami ma na codzien to tylko wspolczuc. Za mało orginalne niestety dlatego zbyt banalne. Fajnie ze mu sie uklada z zona niech tam im bedzie dobrze i super, ale w takie coś to chyba tylko idiota by łyknął.

Gość gość
C**a cie swierzbi???

Gość gość
,,Wolna,swobodna,niezalezna''..... tylko komin nieprzepchany :D:D:D:D

Gość gość1745
Ha ha o moje zycie seksualne sie nie martwcie. Za bardzo macie pobudzonà wyobraznie i sprany mozg przez te Harleguiny moze zamiast zajac sie mna zajelybyscie sie swoimi mezami bo dlugo na ręcznym nie pociagną. A noz jakis romansik w pracy sie ktoremus zdarzy ;*

Gość gość
ja p*****le ale idiotka

Gość gość1744
Z ciebie no racja