Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się pozbierać ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o potrząsnięcie mną, bo sama na siebie się wściekam. Jakiś czas temu poznałam faceta przez neta, pisaliśmy około 4 miesięcy, potem spotkanie, codzienny kontakt tel, sms, email. Natępne spotkania. Wydawało się, że obojgu nam tak samo zależy. Jemu nawet bardziej. Minął rok, w związku z tym, że dzieli nas dość duża odległość nie widujemy się często i tu zaczęły się schody. Niby dzwonimy do siebie, niby mamy kontakt, ale jest to kontakt na zasadzie prezyjaciele( z jego strony) nie kobieta-mężczyzna :( Jak mam sobie go wybić z głowy ?

Gość gość
Bo my kobiety takie głupie jesteśmy , ze się zakochujemy :( sprobuj znaleźć kogos realnie ogranicz z tamtym kontakt :)

Gość gość
Kurcze najgorsze jest to, że ja naprawdę się zaangażowałam i nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy :(

Gość gość
Związek na odległość. Tak naprawdę to nie znasz tego człowieka. Widujecie się rzadko i nie masz okazji widziec go w codziennych sytuacjach. Znasz jego "świąteczny" wizerunek. Nie wiesz jak reaguje gdy cos go wkurzy, gdy ma kłopoty. Ty kochasz jego wizerunek, który stworzyłaś w swojej głowie. Kochasz fikcyjną postać.

Gość gość
Trochę chyba jednak znam :) 3 lata to nie jest krótki okres czasu, ale jednak niewystarczająco, bo nie przewidziałam tego, ze mnie oleje :(

Gość gość
Nikt więcej się nie wypowie ?

Gość gość
Właśnie rozmawialiśmy przez telefon i On to zakończył :(:(:( Jak mam teraz przetrwać? :( Kocham go i odrzucenie bardzo boli !

Gość gość
daj se spokuj z nim

Gość gość
Wiem, mam swój honor tylko, że teraz to bardzo boli ...

Gość gość
Widocznie nie spełniłaś jego oczekiwań i niestety tego już nie zmienisz. Poszukaj innego.

Gość gość
Skutecznie mnie wyleczył z ochoty na związki. Wszyscy faceci są zakłamani, starają się tylko na początku .

Gość gość
wykorzystal cie?

Gość gość
Niestety jak teraz nad tym wszystkim myślę to chodziło mu tylko o sex, umiał mnie omotać. Robił to 3 lata !

Gość gość
oni sa tacy wszyscy

Gość gość
Raz piszecie ze wszyscy mężczyźni to ruuchhacze, a jak gość chce się przyjaźnić to tez nie dobrze i ja ktu żyć z takimi babami? Wam zawsze chodzi o coś, tylko same nie wiecie o co.

Gość gość
A żeby było ciekawiej to podejrzewam, że przez cały ten czas oszukiwał mnie mówiąc, że rozstał się z żoną :( Dzieląca nas odległość umożliwiała mu prowadzenia podwójnego frontu.

Gość gość
Jak się chciał przyjaźnić to po co zabierał się od duupy strony czyli od ruuchania co ? :O Chciał przyjaźni to mógł się przyjaźnić a nie obiecywał gruszki na wierzbie i udaeał zakochanego na zabój, kuutas jeden !