Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksmilof

Pod czas seksu

Polecane posty

Witam Od razu przejdę do tematu.. Od kilku dni pod czas stosunku z dziewczyną zauważamy wydzielającą się z jej waginy śluz.. z początku myśleliśmy, że to jej wydzielina bo ani trochę nie przypominała spermy a ja nawet nie byłem bliski dojścia ( bo był to dopiero początek stosunku ) Dzisiaj posiedziałem trochę w internecie i poczytałem o tym, że podczas seksu może ale nie musi wydzielać się płyn w którym moga ale nie musza być plemniki. Tylko dodatkowe pytanie przez rok jak uprawiamy seks nigdy takie coś się nie zdarzało :/ dopiero teraz od tygodnia takie coś jest zauważalne pod czas naszego seksu.. Czy to może być jej ? czy to jest mało prawdo podobne Za parę dni zrobi test ciążowy, ale chciałbym poczytać wasze opinie Czy to moje w 100% czy jest jakaś szansa by to było jej

Gość gość
to jej :classic_cool:

Jaka jest pewność, że to jej Przed chwilą dziewczyna napisała mi że ma mokro i wsadziła palce i była ta wydzielina no to wychodzi ze to jej jest :/ ale czym to może być spowodowane ?

Gość gość
Podnieceniem. Zamiast zabierać się za seks może poczytajcie o naturalnej fizjologii kobiety? Widzisz, jak kobieta się podnieca, to zwilża się,czyli produkuje śluz, jest to naturalna i pożądana reakcja organizmu kobiety.