Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina222296

pomozcie

Polecane posty

Gość malwina222296

Mam 15 lat. Zauroczylam sie w chlopaku,ktory ma 21. Nie bylo to zwykle pisanie,poniewaz narobil mi nadziei piszac,ze jestem dla niego wazna itp. Moja siostra uswiadomila mu,ze ma mi dac spokoj poniewaz mam 15 lat i od tamtego czasu nasze relacje sie bardzo ustabilizowały,przestal do mnie pisac a mojej przyjaciolce sciemnial ze nie ma czasu i to jest powodem dla ktorego nie mamy kontaktu. Jednak po jakims czasie sie odezwal i napisal mi ze zawsze bede w jego glowce i serduszku. Miesiac pozniej znalazl sobie dziewczyne co bardzo przezywam. Co myslicie o relacjach miedzyludzkich miedzy dziewczyna majaca lat 15 a chlopakiem ktory ma 21? Czy mam powody aby po nim rozpaczac?

Gość gość
co mysle no nic nie mysle,bo dla jednego to będzie za duza roznica wieku a dla drugiego nie ma roznicy bo ludzie roznie dojrzewają jeden szybciej drugi wolniej.. ale po tym facecie nie rozpaczaj bo nie traktowal cie poważnie i olał,ma inną to po kim tu rozpaczać uważaj na starszych facetow żeby nie wykorzystywali twej mlodziennczej naiwnosci