Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak się nademną znęca

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, z chłopakiem jestem już 1,5 roku. Przez 0.5 roku było wszystko w porządku ale jakiś rok temu pierwszy raz mnie uderzył, od tamtego czasu bije mnie codziennie. Może dlaniego wydaje się że mnie lekko bije ale ja jestem drobna i wszystko czuje mocniej

Gość gość
Wez ty k***a idz juz spac p***busko.

Gość gość
To czemu z nim jesteś

Gość gość
Bo go kocham

No to dalej trwaj w tym patologicznym związku. Musi Ci się podobać skoro dalej z nim jesteś. :D

Gość gość
Ja p/i/e/r/d/o/l/ę kobieto honoru nie masz czy rozumu? Zostaw dziada, ale najpierw mu porządnie p/i/e/r/d/o/l/n/i/j patelnią, a jak nie dasz rady to policje wezwij niech oni mu w/p/i/e/r/d/o/l/ą....

Gość gość
A to jak go kochasz, to inna sprawa. Cierp zatem, miłość musi boleć. Tylko się zabezpieczaj, żeby tylko dzieci z tej miłości nie było!

Kochasz? Nie, po prostu boisz się zostać sama i w imię tego Twojego strachu mogłabyś nawet wziąć z nim ślub i mieć dzieci, które płaciłyby potem za głupotę kolejnej p*****lniętej i słabej emocjonalnie kretynki. :classic_cool:

Gość gość
HEHE, jestes szmata wiec on cie traktuje jak szmate :D normalna dziewczyna po pierwszym razie by go zostawila lub mu wp******ila tak, ze by sie obsral. nigdy wiecej by na nia reki nie podniosl a ty to tolerujesz, wiec on korzysta jestescie siebie warci

Gość gość
Dajcie spokoj ona juz chyba z dziesiaty temat zaklada tego typu. Piznieta dziefka.