Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

placze bo miesiąc temu powiesił sie mój brat a rodzina ma to ukrywa ....wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

placze bo moja dalsza rodzina ,ktora mieszka w innej miejscowosci niz my nie chce by ludzie dowiedzieli sie u nich ze moj brat sie powiesił..a i tak wszyscy tam wiedzą..pielegniarki ze szpitala wyniosły wszystko i dzis sie dowiedziałam od koleżanki z sąsiedztwa mojej dalszej rodziny ,że ludzie i wszystko wiedzą pomimo ,że ma rodzina to ukrywa i powiedziala mi ,że :"asiu ludzie wszystko wiedzą.i wiedzą ze twoj brat nie zginal z powodu upadku z wysokosci ..ludzie wiedza ,że sie powiesł bo ma kolezanke w szpitalu.. ..."... smutno mi..chcialam sie tylko komus wygadac..:(

Gość gość
Dlaczego chcesa to ukryc ? Czyzbys byla winnw jego samobojstwa?

Gość gość
Współczuje , naprawdę ...

Gość gość
Eh jedno jest smutne ze niemial nikogo naswej drodze bymo pomogl a rodzina to najwieksi wrogowie czesto, idz doprzodu zycie niejest latwe czasem pare lat tkwimy w miejscu jak ja nieumie isc naglupia zabawe i znowu bede cierpial

Gość gość
ja nie ukrywam ,ale rodzina sie wstydzi moja dalsza tego ,że on sie zabił..dla nich to grzech itd..oni mieszkaja na wsi i boja sie ze kazdy tam gadac będzie i plotkowac....:( mysleli ze ukryja ze moj brat sam sie zabil..dla nich to najgorszy wstyd..ze w ich rodzinie stalo sie cos takiego.. nie chcą zeby ich sąsiedzi plotkowali o tym i niszczyli ich przez to....:( moja rodzina taka jest....wszystko ukrywa..,żeby tyko ludzie nie gadali..

Gość m ądralIa
wielu ludzi ukrywałoby pewnie taką sytuację w rodzinie. Bardzo ci współczuję z powodu brata. Miej tych ludzi obcych w nosie 😠 Tylko brata żal :( 🤗 :)