Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie lubicie emigrantów z Ukrainy

Polecane posty

Gość gość

Przecież nie tak dawno temu sami wyjeżdzaliście do UK i się chwaliliście jakie to UK fajne i jakie tam dobre zarobki a teraz jak UK do was przyjeżdza to wy na nie.

Gość gość
ja lubie emigrantów z ukrainy, troche zacofani ale ogólnie są równi

Gość gość
Ja nigdzie nie wyjeżdżałem (tj. w sensie emigracji), bo jestem Polakiem i jestem z tego dumny, a UPAińskiej swołoczy nienawidzę dlatego, że w 1943 brutalnie zamordowali mamę mojego wujka, którego w ostatniej chwili wrzuciła na strych, dzięki czemu przeżył i jąka się z tego powodu po dziś dzień.

Gość gość
ja uważam że powinniśmy przyjmować Ukraińców za to arabusów NIE !. bo Ukraińcy to naród europejski taki sam jak my nie idzie rozróżnić Ukraińca od Polaka może poza akcentem i ubiorem który mają dość specyficzny.

Gość gość
odpiszcie mi proszę na tym forum kafeteria

Gość gość
Zarówno ciapaków, jak i UPAińców NIE POWINNIŚMY przyjmować! Niby też Słowianie, ale mentalność mają azjatycką. :o

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko emigrantom z Ukrainy. Wojna skończyła się dekady temu i nie ma co rozdłubywać starych ran. Oni nie są winni za morderstwa swoich przodków. Większość chce normalnego życia jak większość Polaków i ludzi innych narodowości ale to się nie sprzedaje. Bulwersy i wyciąganie brudów z przeszłości jest o wiele "ciekawsze". Czas zakopać topór.

Gość gość
Tak, tylko Bandera jest ich bohaterem narodowym, a w dodatku chcą od Nas Przemyśla. :o

Gość gość
Ich kobiety, to zwykłe szmaty, niegodne nawet tego, by na nie splunąć. Prostytutki najgorszego sortu i tyle.

Gość gość
gość dziś Tak, tylko Bandera jest ich bohaterem narodowym, a w dodatku chcą od Nas Przemyśla. pechowiec.gif X Każdy kraj ma swojego narodowego bohatera. Kiedyś Polska przyswoiła sobie cudze ziemie i co? I nic. X gość dziś Ich kobiety, to zwykłe szmaty, niegodne nawet tego, by na nie splunąć. Prostytutki najgorszego sortu i tyle. X Piszesz z własnych, osobistych doświadczeń? Widocznie słaby z ciebie pionek że nawet prostytutka cię nie chciała. Jeśli one są najgorszego sortu, co TO mówi o Tobie?

Gość szymonW
Dzisiaj bylem na zakupach (Warszawa) i jestem w szoku ile Ukraincow sluchac na ulicy i w sklepach. Dla mnie nie ma problemu: dwa milionych naszych jest na zachodzie - wiec i do nas troche ludzi moze przyjechac :) Inaczej bylaby hipokryzja. Sam spedzilem 3 lata w Libii oraz 5 lat w UK - i wiem jak to jest. Dlatego lubie wszystkich imigrantow i jesli podoba im sie Polsce, to mozemy sie tylko cieszyc :)

Gość gość
Ja po prostu tej nacji nienawidzę za historię, a ich kobiety mnie nie interesują, bo dla mnie ukrainka (celowo z małej) to prostytutka i tyle w temacie ukrainek

Gość gość
Po drugie, ta plugawa nacja przyjeżdża tutaj i żyje za pieniądze podatników i jakby tego było mało, nasz (nie)rząd jeszcze ich sprowadza. :o

Gość gość
Wkurza mnie to, że obraża się NASZE kobiety, a wywyższa się banderowskie szmaty z UPAiny. Jak tak lubicie UPAinki, to droga wolna. Jedźcie sobie na tą Waszą wspaniałą UPAinę i nie wracajcie, bo nie jesteście Polakami, tylko bezpaństwowcami, tylko pamiętajcie, że UPAińcy bardziej nienawidzą Polaków (dla nich jesteście Polakami), niż My, Polacy ich.

Gość gość
x Wkurza mnie to, że obraża się NASZE kobiety, a wywyższa się banderowskie szmaty z UPAiny. Jak tak lubicie UPAinki, to droga wolna. Jedźcie sobie na tą Waszą wspaniałą UPAinę i nie wracajcie, bo nie jesteście Polakami, tylko bezpaństwowcami, tylko pamiętajcie, że UPAińcy bardziej nienawidzą Polaków (dla nich jesteście Polakami), niż My, Polacy ich. x Cóż ja tam UKrainek raczej nie trawie bo to są straszne materialistki ale to może tylko moje doświadczenia.

Gość Dumny Ukrainiec
Polki są najbrzydsze ze Słowianek, bleeeeee :O

Gość Dumny Polak
Ukrainki są najbrzydsze ze Słowianek, bleeeeee :o

Gość Dumny Niemiec
A Polki i Ukrainki obciągają nasze pałki, hahhaah :D

Gość Dumny Polak
A Niemki Turkom :o

Gość gość
gość dziś Wkurza mnie to, że obraża się NASZE kobiety, a wywyższa się banderowskie szmaty z UPAiny. Jak tak lubicie UPAinki, to droga wolna. Jedźcie sobie na tą Waszą wspaniałą UPAinę i nie wracajcie, bo nie jesteście Polakami, tylko bezpaństwowcami, tylko pamiętajcie, że UPAińcy bardziej nienawidzą Polaków (dla nich jesteście Polakami), niż My, Polacy ich. X Ale pi/er/d/o/l/is/z! A jacy są polscy faceci? Nie obrażają swoich kobiet? Nie biją, nie zmywają się kiedy tylko usłyszy że dziewczyna zaciążyła? Ile jest samotnych matek przez ten "szacunek" do polskich kobiet? Co za hipokryzja!

Gość gość
@04:41: Ja miałem na myśli to, że TUTAJ obraża się Polki, zarzucając im szmacenie się itp., a wielbi się pod niebiosa ukrainki (celowo z małej), a takie zachowania, o jakich piszesz, więc gdzie tu widzisz hipokryzję?