Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was to juz prostytucja?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli facet z ktorym spotykam się niezobowiązująco od kilku miesiecy mi dał kasę ( 3 ) razy , dwa razy to było chyba ze 300 zł, raz ze 400? Nie są to wielkie kwoty bo wiadomo i to wyszło samo od niego, ze mi je dał , własciwie to proponował mi kase cześciej, ale ja nie chcialam Co o tym myslicie? Bo to ,że mi stawia obady, kina , wyjazdy to akurat nie uważam za nic złego, ale nad tym sie zaczelam zastanawiac

Gość gość
Oj przestan desperatko zakladac wkolko to nowe tematy. Jestes szmata i dajesz sie traktowac jak szmata. On ma zone i od niej nie odejdzie i ci to powiedzial.

Gość gośćpo
Prostytucji jest kilka rodzji a ty jesteś tania cichodaja

Gość gość
Kasa za spotkania to sponsoring, czyli także forma prostytucji. Jak daje kase to bierz, nawet pojęcia nie masz ile dziewczyn sie prostytuuje, żeby mieć kasę i lepsze życie. Nawet wczoraj byłem u jednej dziewczyny, po prostu przepiękna, była fryzjerka a dziś pracuje na mieszkaniu. Z czegoś trzeba żyć, a opinią innych sie nie przejmuj i patrz, żeby tobie było dobrze

Gość gość
pipa nie mydło nie wymydli się ! :)

Gość gość
dokładnie moj dziadek zawsze mówił, że "się nie wymydli" A ja myślę, że co najwyżej trochę się rozkapicha z luzami sie zrobi, ale wtedy pozostaje jeszcze anal, gorzej, jak już tam będzie luźno...

Gość gość
Roznie mozna na to popatrzec dla niektorych to jest sponsoring , jest cienka granica prostytucji ale ja na Twoim miejscu bym sie tym nie przejmowala i brala kasy ile mozna

Gość gość
Jest to jakas lekka forma sponosringu, moze nie prostytucja za godziny, ale nikt nie da kasy za darmo

Gość gość
ja bym to miala w d***e czy to prostytucja czy nie, bierz kase jak daja i sie nie zastanawiaj

Gość gość
małżeństwo to też forma prostytucji i nikt się nie czepia tego więc wyluzuj autorko. Każda kobieta robi to co ty