Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touka

Małe piersi u 19latki

Polecane posty

Gość touka

Niedawno skończyłam 19 lat i mam straszny kompleks na punkcie swoich piersi. Są strasznie małe, nawet nie da się tego nazwać piersiami - rozmiar SS, czyli same suty :( Inne moje koleżanki mają już ładne, duże albo średnie piersi a ja wstydzę się na plaży pokazać bo nawet push-up nic nie daje, nie ma nawet za co złapać ;/ Staników muszę szukać w dziale dla dorastających dziewczynek. Jest jakaś szansa że mi jeszcze urosną piersi? (Nie mówcie mi że po ciąży się powiększa, mnie to nie pociesza .)

Gość gość
pokaż fotę

Gość gość
lepiej się z tym pogódź.m6ja koleżanka ma tak.mimo tego że teraz ma 26 lat i dwa lata temu urodz4ła dziecko to o ile na czas ciąży i karmienia się powiekszył tak po zakonczeniu wrócił do swego rozmiaru.tabletki anty teź nie działaja na nia

Gość gość
Rozmiar SS? :-D

Gość Tylko sztuczne i duże
Musisz powiększyć. Nie wiem, jak innych, ale mnie kręcą tylko duże, sztuczne cycki.

Gość gość
nic nie musisz.napewno masz inne walory np.zgrabne nogi czy co tam innego.cycki to nie wszystko

Gość gość
Ja też tak jak ty autorko mam 19lat, mi biust urósł po tym jak zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, powiększyły się o 2 rozmiary (z 65A do 65C) czyli też miałam wcześniej rozmiar SS :P, a teraz trochę przytyłam i jeszcze o jeden rozmiar urosły :) Biust po tabsach urósł w ciągu 4miesiecy ;)

Gość gość
z innych walorów to może łechte masz jak kciuk ?

Gość prawictwo pospolite 193
pytanie zasadnicze jaki jest powód tych piersi co masz ? Uważam , że jest to powód do niepokoju . Ale nie dlatego ze są małe , tylko ze mozliwe iz masz zaburzenia hormonalne .. Za wielkosc piersi odpowiadają geny i estrogen .. Masz małe piersi AA , to przyczyną moze być niski poziom estrogenu , idz do ginekologa sprawdz czy to nie jest powód

Gość gość
Mila Jovowic też nie ma piersi kasy jak lodu i nie przejmuje się tym, nie powiększa choć ją stać, tak nas natura obdarowała i niestety trzeba się z tym pogodzić, nie gmerać w cyckach bo mogą się zprzeciwić . Mniejsze cycusie mniejsze ryzyko zachorowania na raka piersi.

Gość gość
Jesteś jeszcze w tym wieku, że możesz sobie pomóc hormonami itp. Nie prześpij tego czasu abyś później nie żałowała jak moja żona. Co prawda to moja wina bo ciągle jej powtarzałem, że ma piekny biust i taki mały mi się podoba, niestety to nie do końca była prawda i skrzywdziłem tym nas obydwoje.

Gość gość
Rozumie jestem facetem:-) ech te cyce i kompleksy domyslam sie ze masz fajne ale chcesz wieksze. Jak sie zestazejesz to dasz se'zmiejszyc bo za wiszace :-) idze idze cycki sa do karmienia naocieche dla faceta tesz ale ich rola jest 2 planowa . Urosna ciod waruniek ze noecierpisz na to co sie nazywa bupimia czy iakos tak . Jesz normalnie i normalie cyce rosna z toba ,udajesz ze jesz to cialo udaje ze cyce rosna kumasz?:-P papusiaj to lsze od sylikonow. Ech gupie duzo laty 19 tka:-)

Gość gość
moze urosna, moze nie, ale dziewczyno. daj spokoj, nie ma sie czym przejmowac. pewnie, ze super miec duze piersi, ale male tez moga byc atrakcyjne. ja mam male i je uwielbiam, chociaz zdaje sobie sprawe ze duze zazwyczaj wygladaja lepiej, to staram sie skupiac na plusach, np. nigdy nie beda zwisaly, nie bola mnie plecy, w kazdym sklepie moge dobrac biustonosz i ramiaczka nie wbijaja mi sie w ramiona, itd. jestesmy rozne, mozna byc atrakcyjna z malymi piersiami :) spojrz ile jest aktorek i modelek, ktore sa prawie plaskie, a uznawane za pieknosci. jakos zaden chlopak nie powiedzial ze sa za male, czy cos. jest dobrze :)

Gość gość
1.9 kocham tfe male cyce :-)

Gość touka
Drogi gościu (jest tu sporo "gości", więc napiszę że do to tego gościa co napisał z błędami :p) - nie mam bulimii, anoreksji ani niczego podobnego. Jestem szczupła mimo że lubię czasami dużo pojeść - ale to już mam w genach xD Gość nr 2 - w sumie masz rację, mimo tego że małe gówienka to jednak są plusy - nie będą zwisać, nie bolą plecy... może polubię te swoje 70A... Jednak narazie nie umiem się przekonać, po prostu czuję się mało kobieca, szczególnie teraz gdy jest lato i każda dziewczyna odkrywa to i owo. Tyle że każda ma co pokazać na górze, a ja mam płasko jak deseczka :c Na plaży też wstyd się pokazać, do każdej dziewczyny się porównywałam :c A najbardziej co mnie dobija to sytuacja gdzie dziewczyny 13,14,15 lat narzekają że ich piersi mają rozmiar B i są za małe... Ciekawe co ja mam powiedzieć... :c :c