Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wsadziłam sobie do cipki szminkę i nie mogę wyjąć

Polecane posty

Gość gość

Co robić?

Gość gość
na pogotowie :D

Gość gość
kiepskie prowo, powinnaś być w stanie wypchnąć to napinając mięśnie pochwy a jak nie jesteś w stanie to znaczy że masz kiepskie mięśnie

Gość gość
odpiszcie mi

Gość gość
Ja kiedyś robiłem dobrze mojej dziewczynie dezodorantem i zassało korek, ktory tam został :/ Była wigilia 24.12.03 pojechaliśmy szybko do szpitala położniczego i lekarz to ponacinał i jej to wyjął. Potem jej powiedział, że pierwszy poród ma już za sobą... Chyba największa glupota jaką zrobiłem w życiu, ale byłem wtedy młodym 23 letnim gó*niarzem i razem sie napaliliśmy. Przyrzekam, że to prawda.

Gość gość
Można prysznicem lecz długo trzeba wyplokiwac.Jak masz partnera to wyjmnie bez problemu gdy ułozysz się w pozycji ginekologiczne. Mój mąż jest zawsze przy badaniu cipki i wspierał porody wiec dużo potrafi.Gdy po porodzie przeszkadzały mi dwa szwy to sterylnymi nożyczkami usunął je.

Gość gość
A dwa lat później siedzieliśmy z kumplami w pubie i jeden opowiadał, że jak był kiedyś starzystą w w/w szpialu to pielegniarki opowiadały, że kiedyś przyjechała dziewczyna z korkiem z dezodorantu w pitce i lekarze nazwali ją Księżniczka FA. Slowo honoru, że nie wymyśliłem sobie tego.

Gość gość
jej masakra a jaki wstyd.mi koleżanka opowiadała o faceci co tam sobie coś włożył w o***t nie pamiętam co ale jednak takie rzeczy się zdarzaja i to nie tak rzadko wcale

Gość gość
Haha :)))) leżę i nie wstaję. Macie pomysły, pogratulować.

Gość gość
Zrób sobie dobrze, skurcze macicy wypchną to z ciebie :)