Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karatka1

Starania o 3 dziecko .. kto ze mną?

Polecane posty

Gość Karatka1

Hej dziewczyny ;) Jestem właściwie świeżo po urodzeniu drugiego dziecka, synka (mam już 6-letnią córkę), jakieś 6,5 tygodnia. Powiem szczerze,że nigdy bym się tego po sobie nie spodziewała,ale.. zaczęłam poważnie myśleć o trzecim dziecku. I tak się zastanawiam,czy to jednak aby nie za szybko. 11.08 będę mieć wizytę kontrolną u ginki po porodzie,to zapytam,czy już mogę,czy jednak lepiej odczekać. Bo jak nie teraz,to kiedy? Mam 27 lat, stabilną sytuację finansową, stać nas spokojnie na 3 dzieci. No i ten instynkt...Kiedyś myślałam,że na jednym dziecku poprzestanę, sama nie mam rodzeństwa,ale teraz.... ;)

Gość gość
na pytanie kto z Toba, powinien sie stawic maz. ..bo chyba nie chcesz miec dziecka z kims innym ? pomysl jeszcze z tysiac razy, zanim machniesz sobie dziecko po dziecku. To strasze bedzie mialo roczek, jak pojawi sie konkurencja Hormony Ci szaleja

Gość Karatka1
Może i faktycznie hormony,sama nie wiem. Mąż jest jak najbardziej za; boję się tylko,że nie dam rady. Mimo wszystko ,jeśli mamy warunki i chęci,to dlaczego nie?

Gość gość
Za szybko. Daj organizmowi i macicy odpocząć chociaż z pół roku.

Gość gość
ale kuźwa wytrzymałe, nie do z***bania