Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codzienne picie piwa to nie alkoholizm

Polecane posty

Gość gość

Lekarze zalecają przyjmować 4 litry płynu dziennie! 1-2 piwa są obojętne dla organizmu!

Gość gość
Taa, jasne, wmawiaj ale sobie. Juz o tym pisalas przed chwila w innym topiku, po co rozsiewasz te bzdury?

Gość gość
Dzisiaj akurat się nie napije :D

Gość gość
wystarczy zrobić prosty test, postaraj się nie pić przez tydzień, jesli jakoś wytrzymasz to jestes alkoholikiem, jesli nie wytrzymasz to też, a jeśli bedzie to dla ciebie normalne, nie stresujące, nie będziesz musiał się specjalnie powstrzymywać, nie zrobisz się bardziej nerwowy i nie będziesz czuł, że musisz jedno wypic to nie jesteś.

Gość gość
Akurat na początku roku robiłem taki test i od połowy stycznia do kwietnia nie spożyłem ani grama alkoholu, wiele razy odmawiałem gdy mi proponowano. Nie powiem, że nie miałem czasami ochoty, pierwszy tydzień był najtrudniejszy a potem praktycznie zapomniałem o alkoholu. W lecie piwa sobie nie potrafię odmówić, po prostu gasi pragnienie zimne piwko. Poza tym przez ten moj "alkoholizm" jak to niesłusznie nazywacie nikt nie cierpi bo wiodę normalne odpowiedzialne życie!!!

Gość gość
aha no i trwa to juz jakieś 5 lat i wcale nie jest tak jak piszecie ze od 2 piw sie zaczyna a konczy na 10. Mi zawsze 1-2 wystarczają.

Gość gość
1-2 piwa wystarczają do czego? do zabicia głodu alkoholowego?

picie codziennie piwa nie jest potrzebne żadnemu organizmowi. Owszem można wypić od czas do czasu, ale to właśnie od czasu do czasu nie oznacza dzień w dzień czy tydzień w tydzień.