Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cellulite

Polecane posty

Gość gość

Witam, Szukam suplementu na cellulit. Stosuję dietę, ćwiczę, ale ostatnio przeczytałam, że warto wspomagać się jakimiś tabletkami, wtedy efekt jest dużo lepszy. ZNalazłam w necie Get Slim Cellulite...czy ktoś z Was stosowal? Jakies info

Gość gość
Jezeli szukasz suplementu diety to polecam: Coach Anti-Orange Peel Effect . Są to Ampułki antycellulitowe - suplement diety najnowszej generacji. Charakteryzuje się dużą koncentracją składników aktywnych: cynku oraz witaminy A, których niedobór przyczynia się do powstawania cellulitu. Zawiera także koncentrat z melona, który w testach klinicznych wykazuje redukcję cellulitu, brązowe algi, ekstrakt z zielonej herbaty, które przyspieszają spalanie tłuszczu oraz ekstrakt z winogron, który wspomaga drenaż tkankowy. Zaleca się spożywać 1 fiolkę dziennie. Można rozpuścić w szklance wody. Do kupienia w salonach kosmetycznych. Szczerze polecam :)

Ja od roku używam tabletek : cellasene na cellulit. Efekty są świetne ! Ostatnio w aptece spotkałam nowe opakowanie, które wystarcza na miesiąc. Jedno opakowanie kosztuje ok. 165 zł, jednak z całą pewnością warto, bo cellulit znika naprawdę bez śladu :)

Ja od roku używam tabletek : cellasene na cellulit. Efekty są świetne ! Ostatnio w aptece spotkałam nowe opakowanie, które wystarcza na miesiąc. Jedno opakowanie kosztuje ok. 165 zł, jednak z całą pewnością warto, bo cellulit znika naprawdę bez śladu :)