Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nago nad jez.Pluszne (20 km od Olsztyna)

Polecane posty

Gość gość

Spedzamy wakacje nad jez. Pluszne. Wyplywamy kajakiem na samotne plaze i kapiemy sie tam nago i mamy tez czasem seks na brzegu. Szukamy na ten tydzien pary do wspolnego nagiego plywania..... Pozdrawiamy Ula i Andrzej

Gość ParkaNiemcy
Między Pluskami a zatoką ksiezycową (południowo wschodnia część jeziora) spotka się czasem nagich plażowiczòw. Wcoraj np parka po nurkowaniu była jak Adam i Ewa nad brzegiem. Także niedaleko ośrodka Kormoran na zalesionych brzegach są panie topless lub ludzie nago.

Gość gość
Wczoraj kapalismy się tam nago . W bolizu była inna para pani toplessbz tajnymi piersiami. Wychodząc z wody widać było moje podniecenie spowodowane nagością mojej żony i topless panią ktòra też się kapała. Na szczęście moja zona doprowadziła mnie do wytrysku waląc mi konia na brzegu tak że nikt tego ne widział

Gość ParaOlsztyn
Kupiliśmy my sobie domek letniskowy w Pluskach. Z kajaku widać że towarzystwo tu na luzie - panie topless w kajaku lub rowerze wodnym, nagie opalanie na działce itd itp. Jak tu parę lat temu ktoś pisał popularne jest nagie kąpanie na wschodnim brzegu jez. Pluszne międz wioską a zatoką księżycową lub niedaleko hotelu kormoran. Ma ktoś ochotę do nas dołączyć do nagiego pływania i opalania ? Pozdrawiamy Andrzej i Ola

Gość gość
Pogoda ma być dobra na weekend ..... Może będziemy gdzieś na luzie plażować...

Gość gość
To jest to jezioro gdzie za komuny był partyjny ośrodek wypoczynkowy w Mierkach koło Olsztynka?

Gość gość
Tak, ośrodek Kormoran jest przy tym jeziorze....Nie daleko kormorama bywa luźno i na południowo wschodnich , leśnych brzegach przed zatoką księżycową