Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozpoznać że podobam się chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

wiem, że niektorzy faceci są książkowi, popisują się, łapią kontakt wzrokowy, podrywaja kolezanki i patrzą na reakcje dziewczyny ktora naprawde im sie podoba itd... mam probelm z jednym facetem :D wydaje się być skrempowany w moim towarzystwie, lub jak sie mijamy, unika kontaktu wzrokowego. nie wiem z czego to wynika, czy moze jest to sygnal ze mnie nie lubi? :( prosze wypowiedzcie sie, jakie sa wasze spostrzezenia.

Gość gość
może nieśmieluch?

Gość gość
Mnie byś rozpoznała jak mi się dziewczyna podoba to wystawiam język i łasze się jak pies do tych co mają co pokazywać i to robią of kors

Gość gość
no może.. ale czy to oznacza ze niesmiali wlasnie tak sie zachowuja, ze np boja sie ze dziewczyna okryje ze jest nia zainteresowany?

Gość gość
Facet może być nieśmiały ale jego Wacek nie a więc patrz zawsze na krocze " po kroczy ich poznanie" jak rzekł kiedyś dzizyz krajst:classic_cool:

Gość gość
:D :D czyli jednak jest szansa :D

Gość gość
może boi się otoczenia, nie ufa mi jeszcze mało się znamy i boi się zdradzić? chciałabym wiedzieć bo mam mieszane uczucia dlaczego on tak się zachowuje. lubi czy wręcz przeciwnie?

Gość gość
a ja chciałabym się podpiąć pod temat i poprosić facetów o wypowiedz :) jak to z wami jest? czy bujacie w obłokach i wyobrażacie sobie bycie w łóżku z każdą koleżanką np. z pracy.. ?

Gość gość
a jak rozpoznac ze podobam sie dziewczynie?czy tylko mnie lubi?

Gość gość
dlaczego faceci boją się dziewczyn? co powoduje ten strach? widze ze podobam sie chlopakowi, ale on nic nie robi, wiec co mysli? uswiadamia sobie ze z tego nic nie bedzie, np. dlatego ze mysli ze nie ma szans? o co chodzi????? faceci no piszcie... jestescie bardziej skomplikowani niz kobiety :(