Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne

czy nad morzem na plaży można kąpać sięw zwykłych gaciach

Polecane posty

Gość pilne

jadę na 4 dni i nie chcę wydawać kasy na kąpielówki ale nie wiem czy nie będzie obciachu

Gość gość
chyba że pojadziesz tam gdzie jest malo ludzi to tak inacze bedzie obciachowo kompielówki nie kosztuja majontku

Gość gość
Kąpielowki kosztują 20-30 zł

Gość gość
niby tyle kosztują ale wszystkie byly badziewnie brzydkie jakieś czarne albo czarne z białym paskiem a jutro jadę i nie mam wyboru

Gość gość
mozesz

Gość gość
Boże facet... typowy Polak cebulak na wakacjach. Mój ojciec kiedyś kupił sobie kapielówki za 10 zł na targu. To taki majątek? Lepiej już kąp się w jakichś szortach takich plażowych lepiej będzie a nie w bawełnianych majtach.

Gość gość
Ja pierdzielę, co za czasy, już nawet się pokąpać normalnie nie można. Jeszcze 15 lat temu to kąpiel w majtkach była czymś normalnym

Gość gość
Ale to było 15 lat temu, ale nie teraz. Jedynie u dzieci jest to normalne. Ale przecież jak już dojedziesz nad morze to przy wejściach na plaże są stragany i tam takowe gatki możesz kupić. Ale co ja bede się rozpisywać, zrobisz jal będziesz chciał.

Gość gość
Ja niewyobrażam sobie rozebrać się na plaży do bawełnianego stanika i gatek :o i jeszcze pójść może się kąpać tak :o