Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was dobrze sie uczyl ale zle skonczyl

Polecane posty

Gość gość

np. ja; bylem w miare dobrym i spokojnym uczniem w szkole sredniej i techniukm - ale to byly szkolki o niskim poziomie; skonczylem slaby kierunek na UJ - niby moja pasja i wyjechalem do UK aby wiecej zarobic; generalnie mecze sie tutaj i jestem kelnerem bez sznas na wyzsze stanowisko, chyba ze zmienie branze; catering to nie moja pasja

Gość gość
ja byłam pierwsza uczennica w podstawówce w 30 osobowej klasie , ale po tych wszystkich reformach z 1999 roku szkoda gadać

Gość gość
hbahah moj drogi, porownanie prawie jak herbaty z rzygami :) uczyc sie dobrze w szkole specjalnej?zadna inteligencja,wiec nic dziwnego ze jestes kelnerem. Nie mierz wyzej bo upadek bedzie bolesny

Gość gość
Co z tego, że kułeś skoro inteligencji brakuje

Gość gość
nie badzcie zlosliwi, to kwesia charakteru, braku sily przebicia zreszta nie zadne szkoly specjalne, na tle innych osob ktore skonczyly niby lepsze szkoly mam calkiem sporo wiedze, ale w zyciu nalezy umiec sie odnalezc - niesmialym i z niska samoocena jest bardzo trudno

Gość gość
ja mam 25 lat skonczylam studia magisterskie ekonomie i 2 lata jestem bezrobotna