Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anoniiimka

Czy mogę być w ciąży?!

Polecane posty

Gość Anoniiimka

Hej! W polowie lipca rozpoczelam współżycie seksualne z moim chłopakiem.. zabezpieczalismy sie, prezerwatywa. A i tak nigdy nie konczyl we mnie. Ostatnia miesiaczke mialam 03.07 mam objawy okresu,boli mnie brzuch i piersi. Okres spoznia mi sie dwa dni.. czy to ciaza?

Gość gość
Mi sie spoznia 8 dni a nie spalam z nikim :/ Nie martw sie, pewnie to stresowo.. a jak nie dostaniesz go wiecej niz tydzien idz do lekarza.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. To zwykle opóźnienie mieszczące się w granicach normy. Z resztą przy gumce i przerywanym raczej szans nie widzę. Ja stosuje przerywany bez gumki, okres się spóźnia 25 dni i w ciąży nie jestem więc twój problem to pikuś ;] pewnie będziesz miała okres na dniach

Gość Anoniiimka
Mam nadzieje, ze macie racje! Nigdy w zyciu nie chcialam tak okresu jak teraz.. :P

Gość gość
Też tak miałam, spoko dostaniesz tylko się nie stresuj :-)

Hej, nie martw się, nie ma żadnych powodów do niepokoju. To naturalne, że przez różne sytuacje, nie dostajemy NA CZAS okresu :) Powodów jest wiele: stres, nerwy, opalanie się, regulacja itp :) Pozdrawiam

Gość Anoniiimka
A to, ze pilam kilka razy witamine C i bralam gripexy itp na przeziebienie ma jakies znaczenie, ze mi sie spoznia?

Gość Anoniiimka
Robilam dzis test! Jedna kreecha! Czekam na okres.. :)

Gość zdezorientowana000
Hej:) Mam podobne pytanie... @ powinnam dostać 2.08, a do tej pory NIC, zawsze przed odczuwam ból piersi, bóle podbrzusza, a teraz zupełnie żadnych objawów. 4.08 zrobiłam test, ale wyszedł negatywny, zastanawiam się czy nie zrobić jutro badań z krwi..Co myślicie dziewczyny??? PS bardzo czekam na małą fasolkę:))) Staramy się od marca...

Gość gość
Myślę że jak nie ma objawów i test negatywny to niestety nie ma na co liczyć... Brak miesiączki to nie wszystko

Gość gość
Jeśli prezerwatywa nie pękła ani się nie zsuneła to powinnaś być spokojna. Jesli ta metoda anty jest dla ciebie niewystarczająca kupcie jeszcze coś dodatkowego. Bardzo dobry jest zel plemnikobójczy contragel.