Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykluczenie. Co byście w takiej sytuacji zrobiły?

Polecane posty

Gość gość
Tak, mogę wrócić do mamy. Ona może pałacu nie ma, ale radzi sobie.

Gość gość
spakuj i wyprowadź się jak męza nie bedzie w domu, wróć do matki, pracę masz, składaj pozew o rozwód i alimenty a i szukaj terapii w swoim mieście

Gość gość
i nie wracaj do niego nigdy jak raz uderzył to będzie bił już zawsze,

Gość gość
ja rozumiem autorkr,mam podobna sytuacje,matka mojego meza zniszczyla jego poprzednie malzenstwo i poprzednie zwiazki tez niszczyla,juz taka jest osoba--apodyktyczna,uwazajaca sie za bostwo,maz jest inny cichy spokojny,nie umial chyba przeciwstawic sie matce,ja go kocham mamy swoja rodzine i ta wiedzma tez napsula mi krwi co niemiara swego czasu,ale odcielam sie od niej i jak m zechce znow miec z nia kontakty to spakuje mu i powiem zegnaj idz do mamusi,

Gość gość
Autorka nie odejdzie od meza, w co wy wierzycie?

Gość gość
Dokładnie, tkwi w tym g*****e tyle lat i co, nagle bach, obudziła się po chwili siedzenia na kafe? :D

Gość gość
To jest prowo nie?

Gość gość
Około 30-letnia kobieta odebrała sobie życie pozostawiając swoje kilkuletnie dziecko. Do tragedii doszło w ubiegłą środę (16 września). Mieszkanka naszego powiatu była nauczycielką w jednej z ostrołęckich szkół. Niestety na pomoc kobiecie było już za późno. SZOK,SZOK Żegnaj Haniu!!! Byłaś przesympatyczną nauczycielką moja córka Cię uwielbiała!!! Wyrazy współczucia dla rodziny!!! vvv @ 09:41, 19.09.2015IP: *.*.157.98 Najwspanialsza nauczycielka vvv @ 09:44, 19.09.2015IP: *.*.157.98 Kochana Hania ps @ 10:10, 19.09.2015IP: *.*.209.111 Po co piszecie o takich rzeczach? Nie słyszeliście o efekcie Wertera? do ps @ 10:12, 19.09.2015IP: *.*.37.120 Jak ci coś nie pasi to nie czytaj . Bih @ 10:24, 19.09.2015IP: *.*.255.103 Współczucia dla Rodziny. Łączę się w bólu. do do ps @ 10:31, 19.09.2015IP: *.*.209.111 Za to Ty możesz poczytać co to jest efekt Wertera. psss @ 10:40, 19.09.2015IP: *.*.58.96 jakiego Bereta ? nieważne @ 10:55, 19.09.2015IP: *.*.158.1 mógłby ktoś powiedzieć co to za nauczycielka? :( yyy @ 11:06, 19.09.2015IP: *.*.51.89 do zobaczenia słoneczko ... Znajomy @ 11:23, 19.09.2015IP: *.*.232.39 Ogromna tragedia... były plany i nadzieja na lepsze. Pozornie wydawało się być dobrze... straszny dramat. Piękna i niezwykła Kobieta... gość @ 11:29, 19.09.2015IP: *.*.121.106 MO zajmuje się plotami.Piszcie o czymś ważnym a nie takie newsy,które mogą tylko i wyłącznie spowodować to,że inni mogą uczynić to samo,poza tym to są sprawy rodzinne,bardzo przykre i nikt nie powinien się doszukiwać sensacji ani zwiększać swojej popularności.Ogarnijcie się i nigdy takich spraw nie poruszajcie.

Gość gość
czy to byla autorka topiku?

Gość gość
Jakos nie wierze ze kompletnie nikt ciebienie toleruje bo to niemożliwe