Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często odwiedzacoe tesciow

Polecane posty

Gość gość

Ja mam blisko, ale nie palam do nich miłością, zatem bywam jak muszę. Maż jest tam codziennie i jak ma czas bierze że sobą syna. Do tej pory było tak, że teściowa miała wolne jeden dzień w tygodniu i mąż zawozil małego na parę godzin. W zeszle lato miała więcej wolnego, więc syn był tam sam co drugi dzień. W tym roku nic o tym nie mówiła. Przedwczoraj teściowa do mojego męża " tak co mały jutro przyjedzie" mąż na to " zadzwoń do agi i się umów o której będzie w domu" wczoraj czekam, nie dzwoni. Była już 15 więc dzwonię i mówię ze przywiozę. Jak szłam do domu, mały nie chciał zostać ( ma teraz taka fazę). Ona do mnie. Ze moja wina bo go nie przywiozę, bo on do ludzi musi iść, a nie ciągle z matka i bla bla. Ja jej mówię, że ona swoje wychowała i nie ma obowiązku siedzieć z moim a jak tęskni to ma zadzwonić to przywiozę. Ja z małym jeżdżę na terapię, bo ma zaburzenia si i słabo mówi. W zasadzie tylko jeden dzień mam wolny. Jeżdżę autobusami i dużo czasu mi to zajmuje. Wracam do domu, sprzątam, gotuje, pracuje z dzieckiem, potem on śpi i idę na plac zabaw. Ona sobie chyba myśli, że jak nie pracuje to mam w huj czasu. A wy? Jak często wasze dzieci spędzają czas z dziadkami.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Twój mąż bywa codziennie u Rodziców? I jak ma czas to zabiera Syna? Nie rozumiem. Na co ma mieć czas, żeby zabrać syna. Op*****la się, to niech zabiera ze sobą bachora codziennie.

Gość gość
ja daleko mieszkam od jednej babki więc 1na rok lub na 2 lata ją widze druga jest psychiczna przyjeżdża do nas 1 na 5 miesięcy ja się zamykam w tedy w pokoju nie chcę tej baby na oczy widzieć

Gość gość
jak najrzadziej się tylko da. z każdej strony z innego powodu ...

Gość gość
każdego 1 listopada i w ich imieniny i urodziny. czasami też w święta

Gość gość
Polecam bardzo dobrą firmę transportową PHSK Kluge ! Rzetelna firma z profesjonalym podejsciem do klienta, zajmuja się transportem narodowym jak i poza krajem, od lat korzystam z ich usług i jest jedyną firmą godną zaufania, firma transportowa, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie !! Zapraszam na stronę internetową : http://phsk-transport.eu/ Pozdrawiam Roksana

Gość gość
Aaa nie wyraziłam się jasno. Maż pracuje na etacie, ale teście prowadzą działalność gospodarczą i mąż im pomaga. W tej branży zawsze jest co robić, dlatego pisze ze jak ma czas, w sensie, jest w stanie coś tam zrobić i pilnować dziecka. I w sumie też dlatego ja tam nie chodzę bez zapowiedzi, no bo oni wiecznie coś mają do roboty. Maż chodzi i z tego ma pieniądze ( uprzedzajac pytania)

Gość gość
Podnosze

Gość gość
nie teście tylko teściowie wieśniaro!

Gość gość
Ty u góry - p********z