Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolokator Problem

Polecane posty

Gość gość

Witam, Pomozcie mi obiektywnie ocenic sytuacje. Otoz mieszkam za granica i szukalam wspolokatora do mieszkania (wiadomo taniej i razniej) Zglosilo sie 2 fajne osoby -z pierwsza wydaje mi sie zlapalam lepszy kontakt. No i co tu ukrywac bardzo mi sie podoba - stad moj problem. Otoz pierwszy pan - przyjechal zrobil na mnie nieziemskie wrazenie mily sympatyczny ugodowy itd i stwierdzil ze wynajmuje pokoj. Drugi tez fajny jako lokator nazwijmy go Y. I ten pierwszy X przyjechal na drugi dzien po ogladaniu pokoju powiedzial ze ma zespusty telefon i nie ma z nim kontaktu i nie chce zeby pokoj mu przepadl wiec on wynajmuje. Wstepnie uzgodnilismy ze ma sie odezwac. Zreszta ja myslalam ze problem z telefonem potrwa pare dni. Odmowilam drugiemu a temu obiecalam ze pokoj jest jego. No i to bylo tydzien temu. Koles nie zadzwonil i sie nie pojawil ....dzwonilam dzisiaj do niego i ma wylaczony telefon...I teraz pytanie jak to ocenic - bo patrze na niego przez pryzmat ze mi sie podoba. Rozumiem ze ktos moze miec problem z telefonem i byc bardzo zajety. Do kiedy wg was mam czekac? Obecny lokator sie juz wyprowadzil no i w sumie chcialabym zeby ktos sie juz wprowadzil.......help

Gość gość
poczekaj

Gość gość
Poczekaj do piatku, a w piatek wynajmij pokoj komus innemu. Gosc Cie olal.

Gość gość
Tu autorka, Poradzi ktos cos jeszcze

Gość gość
W ogole nie czeka sie na wspollokatora tylko bierze zaliczke

Gość gość
tak to jest jak się mysli doopą zamiast racjonalnie :O poleciałaś na jego wygląd, a on cię zrobił w balona hahahah :O:O:O