Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem z moim chłopakiem. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Ja mam 19 lat, on 22. Nie jestem w tym związku tak szczęśliwa jakbym chciała. Jestem dla niego dziewczyną weekendową. W tygodniu on pracuje, a w weekend przyjeżdża. W tygodniu nie ma nawet czasu na pisanie czy rozmawianie przez telefon. Mieszka około 30 km ode mnie. W ostatni weekend był chory, nie miał siły na nic, leżał i mówił, że wszystko go boli i nie chciał przejechać się ze mną nad jezioro. Nadszedł kolejny dzień, poszedł do pracy, a wieczorem napisał mi, że jedzie z kumplami nad jezioro, które jest oddalone od niego też około 30 km. Co chwilę powtarza mi, że nie ma czasu i tyle pieniędzy żeby przyjechać do mnie też w tygodniu, a żeby jechać gdzieś z kumplami to nagle ma pieniądze i siłę. Dziwnym trafem również ozdrowiał choć poprzedniego dnia jeszcze leżał ;) Ciągle siedzimy u mnie. Nie byłam u niego w domu (byłam tylko obok domu), nie poznałam rodziny, ani znajomych. Kiedy tylko złapię jego telefon momentalnie mi go wyrywa i boi się, że go sprawdzę. Nie jestem taka nieufna żeby przeglądać mu telefon, ale boję się, że coś ukrywa. On temu zaprzecza. Kumple i pasja są na pierwszym miejscu. Nigdy nie mówi mi o swoich uczuciach. Do tego wciąż mnie wyzywa i obraża. To niby są żarty. Nie jestem brzydka i wiem, że podobam się innym. Ostatnio zaczął do mnie pisać jakiś chłopak, a mój na to, żebym pokazała mu swoje zdjęcie z rana to na pewno się odczepi. Nie jest też o innych tak zazdrosny. Jestem wrażliwa i uczciwa w stosunku do niego, a czuję się przy nim jak zero. Mówi, że co chwilę robię wszystko źle, a ja się staram jak tylko mogę. Zaczęłam się go normalnie bać.. Wiem, że jesteśmy jeszcze młodzi, ale ja się zakochałam i nie mogłabym od tak z nim zerwać. On też mówi, że kocha, ale nie potrafi okazywać mi uczuć przy innych ludziach. Chciałabym poznać jego rodzinę i znajomych.. Z kumplami może robić wszystko, a ze mną tylko leżeć i nic więcej, a ja chciałabym robić z nim wszystko. Nie dociera do niego nic co mówię. Proszę, pomóżcie mi i napiszcie swoje opinie.

Gość LekarzTerapeuta
musisz mu częściej robić lodzika Po tym co przeszliście koniecznie z połykiem od czasu do czasu analnie nie zaszkodzi

Gość gość
Takie głupie żarty mnie nie bawią :) Proszę o normalne odpowiedzi.