Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa czeka, zapraszam miło

Polecane posty

bardzo możliwe, bo lubię tańczyć:D no co Ty, nie umiesz rozpoznać tygrysa?;) futro, ogon, paski, krwiożercze spojrzenie:)

nie umiesz rozpoznać tygrysa?oczko.gif futro, ogon, paski, krwiożercze spojrzenieusmiech.gif X Umiem, dlatego zwrocilem na Ciebie uwage wczoraj:) No i nie taki Tygrysek straszny jak go opisuja:D

brokeninside87 dziś ja też mam czasem loczkismiech.gifoczko.gif X Musisz na pewno slicznie wygladac z kreconymi wloskami:)

Ja jestem juz stary, dzieci odchowane wiec wieczorkami moge posiedziec z dziewczynami na nie zobowiazujaca kawke:)

brokeninside87 dziś chcę się tulićsmutas.gif X Doskonale cie rozumiem, nie ma to jak kobieca dlon poglaska tu i tam:P Oj, zapomnialem, ze jestes samiczka, wiec nie ma to jak meska dlon ktoro ochroni przed zlym swiatem i ochroni przed zlymi ludzmi, a do tego poglaska futerko to tu to tam:P Masz futerko?:P

za stary? O.o Twój rocznik w nicku? mój 89:) o, już masz własne tygrysiątka? grr męska łapka:( gdzie jest Mordeczka, widziałeś go?:( a nie, Kombi to nie, wolę lady pank:-p

wolę lady pankjezyk.gif X Lubisz Lady Pank!? Zartujesz, owszem niektore piosenki sa okej, ale po tym jak Panasewicz publicznie pijany wysikal sie na koncercie dla dzieci to mi sie odechcialo ich sluchac:( To ty jestes z tego samego roku co moj syn, moze chodzilas z nim do szkoly:)

gdzie jest Mordeczka, widziałeś go?smutas.gif X Nie widzialem Mordeczki. A kto to taki?

To ty jestes z tego samego roku co moj syn, moze chodzilas z nim do szkolyusmiech.gif x eeee? myślałam, że to ja mam mylący nick:D:D:D:D x nie widziałam, żeby sikał publicznie O.o nie jakoś szczególnie przepadam, lubię sobie włączyć /watch?v=lGZ1mdkF3Bo /watch?v=PwKs5uH451Y /watch?v=9NwC3gVKIb4

Zimny:) nie mam dla Ciebie piwa:( x inaksesibl, ja oddzielam zawsze człowieka od dzieła, np. jak w przypadku Polańskiego:-p

A moj syn uczyl sie kiedys grac to https://www.youtube.com/watch?v=0o9oQan4h1Q Milo sie z Toba pisze i troszeczke poznalem cie, musze juz konczyc, jutro do pracy:( Moge cie poglaskac tak jak Tygrysek lubi najbardziej, tak milutko i cieplutko az oczka zmrozy i przysnia sie tylko piekne sny. Milej nocy i pogodnego poranka:)

o matko, Nie płacz Ewka:D przebój mojego dzieciństwa w pewnym sensie, bo się uczyliśmy w podstawówce na podstawie tego wszystkiego:-p bardzo miły Klawuś, dziękuję za przepięknego głaskacza, oczka zmruż;)

Gość gość
Najlepsza Kawa na ERO