Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też tak uskrzydlają komplementy?

Polecane posty

Gość gość

Szczególnie od facetów? Ja uwielbiam je słuchać, nawet jak nic z tego nie będzie itd, to jak jakis facet mnie komplementuje od razu mi sie humor poprawia :) Czesto nawet nie daje się podrywać bo mam faceta, ale jest mi milo i tak

Gość gość
a jakie te komplementy mowia?

Gość gość
że ładna jestem itd, że ładnie wyglądam. Np dzisiaj tak powiedział kolega mojego ojca i fajnie, w sumie miło mi sie zrobiło ;)

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
takie bezpośrednie komplementy to nie, bo jakoś tak dziwnie.. Sztuczna to dla mnie sytuacja. Ale męskie spojrzenia ufff... to tak. Oj tak. Można sobie poprawić samopoczucie. Ale też i ...zdołować ponieważ jestem męzatką haha

Gość gość
bez przesady z tym uskrzydlaniem,to na pewno miłe ,ale lepiej nie uzalezniac się od opinii i tych pozytywnych a szczególnie negatywnych

Gość gość
Tak, ale to chyba wynika z niskiej samooceny.

Gość gość
Czemu sztuczne ? Np jak powiedzą " cześć Ania, jak ja cię dawno nie widziałem, Ale ty ładnie wyglądasz" to miło usłyszeć. Spojrzenia też cieszą, ale wolę komplementy

Gość gość
19:57- no pewnie troche tak tzn nie tak zupełnie bo jak je słyszę czesto to wiem, ze poprostu wygladam dobrze i moja samoocena wzrosta, jakby ich nie bylo to by zmalala

Gość gość
to ja z 19:57 - tak ale wiem po sobie, jak byłam pewna siebie ( a kiedys tak było ;) ) i ktos mi powiedział '' ale Ty ładnie wyglądasz '' to olewałam takie komplementy bo wiedziałam, ze tak jest i były mi zbedne :) A teraz jak moja samoocena podupadła ( niekoniecznie chodzi o wygląd, bo nadal jestem atrakcyjna, to bardziej problemy psychiczne i to, ze przez sytuacje rodzinna musze byc odizolowana od swiata bo zajmuje sie chorą mama i po prostu czuje sie niepotrzebna nikomu - mama jest zrzędą ) i jak ktos mi powie '' o ! ale ładnie wyglądasz '' to ja od razu rosnę, czuję się jakbym złapała pana boga za nogi :O Ze ktos mi mógł cos takiego powiedzieć ? I to jeszcze mnie ? Takiej zahukanej ( przez matke wlasnie ) ? Na tej zasadzie to działa. Ps. czy Wam tez nie działa kafeteria ??

Gość gość
A jak niczego nie mogą oczekiwać? :P (no chyba, ze seksu :P)

Gość Ewa333333
nie mnie komplementy wkurwiają