Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie byście wolały być z dwojga wyboru?

Polecane posty

Gość gość

Jakbyscie mogły wybrac tylko jedną opcje: Opcja 1. Z niezbyt dobrą prącą (taką przecietną że można sie utrzymać ale bez fajerwerków) i piękne i młode Opcja 2. Z bardzo dobra pensją ,ale nie za piękną mimo nowych ciuchów , ksometów itd( tak jak niketore gwiazdy wydaja fortune zeby byc ładne ,a nie sa), ale miałybyscie meza itd tylko uroda byłaby bez szału

Gość gość
Dobra praca nie jest konieczna żeby kogoś poznać, zawsze jest szansa na zamążpójście tym bardziej jeśli jest się urodziwą. W drugiej opcji kasa nie rekompensuje zwykle kompleksów...ja wybieram 1. Grunt to dobrze się ze sobą czuć:D poza tym beznadziejne są te opcje

Gość gość
Czemu beznadziejne ? :P właśnie z życia wziąte. Znam obydwie takie kobiety i jestem ciekawa waszego zdania

Gość gość
A pewnie ze lepiej byc piekną i bogatą, ale nie każdy ma tyle szczescia. Są bardzo bogate i brzydkie kobiety choć maja mega drogie ciuchy, wystarszy popatrzec na niektore gwiazdy. Robia ze soba co moga, a i tak uroda nie gresza

Gość gość
Powinien być wybór pomiędzy piękne i samotne czy niezbyt urodne ale za to posiadające rodzinę...albo piękne z niezbyt dobrą pracą albo przeciętne z rewelacyjnymi zarobkami??? Tak to się kupy nie trzyma autorko bo jeśli ktoś nie zarabia rewelacyjnie to nie znaczy że nie ma szans na związek, a jeśli ktoś brzydki jest bogaczem to wszystko może sobie kupić.

Gość gość
Trudno mi powiedzieć, wiesz jak masz słaba prace to mimo urody stracisz te prace, no chyba ze jesteś super modelka, mając dużo kasy możesz poprawiać urodę, wydac kasę na super fryz, rzesy, jakość skory, możesz być brzydka ale zadbana, ludzie Cię szanują bo masz dobra prace i komfort zycia, wiec chyba wolałabym sytuacje 2

Gość gość
07:44- Dlaczego sie nie trzyma kupy, no jak ma pieniadze to może sobie "kupić " meża tez, ale taki mąż przynajmniej mnie mało by cieszył. A nie wszystko da sie kupić, nie da sie kupić miłości, czesto zdrowia, urody. Np taka Magda Gessler, ma kupe kasy , a jest brzydka jak kupa :P I wiele takich przykładów by można było podać bogatych kobiet A z urodą zawsze się kogoś znajdzie bez pieniedzy no i ludzie podziwiaja

Gość gość
Hmmm ciezko powiedzieć, ale bedąc piekną można się dorobić pieniędzy np wychodząc bogato za mąż, albo pracując w modelingu, albo przez "znajomości" nie bede pisać jakie... A bogate z kolei czasami ( nie zawsze) mogę przejść serię operacji plastycznych co wyjdzie im na korzyść

Gość gość
Wlasciwie to nie wiem,jestem po trochu i jednym i drugim. Brzydka bez pieniedzy.

Gość gość
Oj przepraszam, oczywiście chodziło mi o to że nie wszystko bogacz może sobie kupić:D kupy się nie trzyma bo porównujesz piękna, młodą, samotną że średnią pracą...z brzydką, mężatką z kupą kasy...ta pierwsza ma spore szanse na zamążpójście i wtedy będzie w lepszej sytuacji bo bez kompleksów dot urody. Wybór jest oczywisty:)

Gość gość
Opcja 1. - jak bym miała pracować fizycznie albo ciężko np. na produkcji to co mi z urody wolałabym to druga opcje