Gość gość Napisano Sierpień 5, 2015 Mam pewien problem... 6 miesiecy temu rozstalam sie z chlopakiem bez zadnego konkretnego powodu , chodziło o to że pisał z jedna dziewczyną ktorej sie podobal ale ogl tylko jako przyjaciele , nasze relacje ogólnie były bardzo dobre. Po zerwaniu rowniez nie było spin , normalnie rozmawialismy , nawet chcial do mnie wrocic. Tyle ze po kilku dniach znalazl sobie dziewczynę, ogl bylam zalamana przez ok. 4 miechy az znalazlam sobie chlopaka ktory widac ze naprawde mnie pokochal , zreszta ja go tez. Ale od kilku dni dreczy mnie to ze moj byly do mnie wypisuje i np. Pyta sie jak tam z moim nowym . Kiedy zaczal chodzic ze sw nowa dziewczyna kontakt nam sie urwal a nawet zepsol bo byla jedna kłotnia ... Az tu nagle do mnie pisze . Lecz jest jeszcze gorzej. Odczuwam niewyjasniona nienawisc do jego nowej dziewczyny. Mysle ze nie chodzi tu o zazdrosc a raczej o to ze wolalabym zebym tylko ja miala kogos nowego ale to przeciez bardzo samolubne i nie chce taka być , pomocy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach