Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sala na wesele Bełk

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakieś ładnej, ale niedrogiej sali. Na razie upatrzyłam sobie Zajazd Mat - piękna restauracja, ale sama nie wiem... miał ktoś tam wesele?

Gość gość
Byłam gościem weselnym :) Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, zawsze dbała o to by gościom niczego nie brakowało. Nie mam uwag.

Gość gość
ja też mogę zajazd mat polecić. Wlaściciel to bardzo fajny człowiek, w ofercie weselnej mają dużo ciekawych rabatów. Sala sala prezentuje się świetnie i wszytscy goście bardzo ją sobie chwalą. Bardzo dużo opinii o tym zajeżdzie znajdziesz też na http://www.gdziewesele.pl/Domy-weselne/Zajazd-Mat.html

Gość gość
bardzo fajny lokal,miejsca noclegowe darmowe,

Gość gość
byłam jako gość weselny i powiem szczerze, że myślałam, że nie bedzie fajnie, a było ;) jedzonko pyszne i pełno wszystkiego inni goście też bardzo chwalili :)

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!