Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagoda92

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Błagam pomóżcie mi. Nie wiem co mam zrobić. Jestem z chłopakiem już prawie rok. Dobrze między nami było do dnia dzisiejszego gdy powiedział mi że zanim poznał mnie był z kobietą z którą łączył go tylko seks. Dowiedział się kilka tygodni temu że ma dziecko. Właśnie z tą kobietą. Ona chce żeby pomógł jej wychować to dziecko. Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji, nie chce go zostawić, stracić. Kocham go, chce mu pomóc ale nie wiem co mam myśleć i jak mogę mu pomóc. Poradźcie coś bo na prawde jest mi cięzko z tym.

Gość gość
po pierwsze testy na ojcostwo

Łatwo powiedzieć. On nie ma kasy na to, ledwo co mu starcza na opłaty i raty. Podobno mu się wszystko zgadza co do tego. Ona nie chciała mieć żadnego faceta i też nie miała

Łatwo powiedzieć. On nie ma kasy na to, ledwo co mu starcza na opłaty i raty. Podobno mu się wszystko zgadza co do tego. Ona nie chciała mieć żadnego faceta i też nie miała

Gość gość
moglo ja rypac dwoch w tym samym czasie.testy to podstawa.a na alimenty gp stac? najwyzej przejmie fundusz,ale on potem i tak to musi splacic.ale testy to podstawa.zwlaszcza ze zwiazek byl tylko oparty na seksie.ja bym sie dobrze zastanowila na twoim miejscu.to bedzie ciezki zwiazek.

tak zdaje sobie w tego sprawę że może być ciężko. Nie znam tej dziewczyny, nie wiem jaka ona jest ale w tego co wiem nie miała faceta przez kilka lat a to że znalazła się w łóżku z moim przyszłym chłopakiem(jeszcze sie nie znaliśmy) to mógł być nie przypadek.

Gość gość
ale co znienacka ona powiedziała mu że urodziła a tak to nic? coś mi tu śmierdzi

opowiadał mi że ok. trzech tygodni temu przyjechała do niego i nic by nie było dopóki mu nie powiedziała że ma dziecko właśnie z nim. Dla mnie też jest to troche dziwne ale jeśli na prawde tak było?