Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna17

Brak miesiączki

Polecane posty

Miesiączkę mam nieregularną ale ostatnia pojawiła się na czas, według kalendarzyka powinnam mieć 8 dni temu a nie mam. Podczas ostatniego okresu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i to nie raz (skończył we mnie). 15 dni po okresie a 4 po dniach płodnycj mieliśmy stosunek przerwany. Czy mogę być w ciąży. Wczoraj i przed wczoraj miałam bóle brzucha które przypominały bóle miesiączkowe.

Gość gość
Zrób test

Gość gość
Jeśli nie chcesz zajść w ciążę to się zabezpieczajcie - proste. A metoda kalendarzyka nie jest skuteczna tym bardziej przy nieregularnych cyklach. Dużo lepszym rozwiązaniem byłby tester na slinę. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.

Zrobiłam test 4 dni temu wieczorem i wyszedł negatywny, dzisiaj jest 13 dzień bez okresu.

Gość gość
Test jest wiarygodny po takim czasie bez okresu. Czasem oczywiscie moze sie pomylic jesli jest negatywny,ale to sa sporadyczne przypadki. Moze przez tw cholerne upaly cos Ci sie poprzestawialo. Dla pewnosci idz na rest z krwi. Bedizesz aiedziala na 100%. W ciazy oczywiscie mozesz byc jesli rest jakoms cudem sie pomylil. Wtedy tez sa bole jak na miesiaczke

Gość gość
Masz nieregularny okres i stosujesz kalendarzyk? To błąd! To nie jest skuteczna metoda. Nie myślałaś o metodzie termiczej albo testerze na ślinę? Jest XXI wiek! Kup sobie Afrodytę, która jest ostatnio polecana na kafe.

Gość gość
A sprawdzi się też przy nieregularnych cyklach?

Gość gość
Może jeszcze powiesz, ze kalendarzyk internetowy?

Gość gość
Tak, Afrodyta sprawdzi się też przy nieregularnych cyklach. Jeśli wystąpi owulacja tester na pewno to pokaże. Sama mam taką sytuację i działa dobrze.

Gość gość
Nie ma w nim odczynników chemicznych, więc tak naprawdę nie ma w nim co nie zadziałać. Pokazuje wszystko dobrze, jeśli ktoś twierdzi ze nie działa to po prostu nie umie go obsłużyć.

Gość gość
Jezeli skończył w Tobie, to prawdopodobne ze jesteś w ciąży. Z drugiej strony jednak upały, stres i negatywny wynik testu to obalają. Po prostu się nie stresuj :)