Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
darex76

Czy mogęsie podobać ?

Polecane posty

Witam.Mam następujący problem. Mam 39 lat i jestem singlem.Nigdy nikogo nie miałem.Z tego co zauważam to nie podobam się kobietom i to z kilku powodów: 1.Jestem bardzo niski.Mam nie cale 160 cm wzrostu.Kobiety nie gustuja w niskich mężczyznach. 2.Z jakiegoś powodu kilka lat temu wypadły mi brwi,rzęsy i włosy.Do tego dochodzą wady wzroku.Nosze okulary.Nie jestem więc przystojny,ani ładny ( tak uważam ) I tu znów moje szanse maleją. No bo czy łysy i niski chłopak może zaimponować dziewczynie ?? Nie sądzę. Z drugiej strony wiem,że jak przebywam trochę z kobietami to widzę ,że chyba lubią moje towarzystwo.Zawsze gdy zwracają się do mnie po imieniu to wymawiają je zdrobniale . Często zdarz się,ze te kobiety,które mnie znają pierwsze odzywają się do mnie np.pierwsze mówią mi "cześć". Oczywiście ja [pierwszy staram się. odezwać do znajomej kobiety,ale nie zawsze to wychodzi. I tu zastanawiam się dlaczego kobiety często pierwsze odzywają się do mnie. Przecież się im nie podobam. Zauważyłem tez,ze kobiety bardzo często uśmiechają się (lub śmieją się ze mnie ) na mój widok.Np.kiedy jestem w sklepie i podchodzę do lady prawie zawsze buzia ekspedientki uśmiecha się .I to mnie dziwi ponieważ gdy obsługuje mężczyznę stojącego przede mną w kolejce rzadko jest uśmiech na jej twarzy.Tak jest w każdym sklepie w naszej miejscowości. Przecież nie możliwe,zeby wszystkie kobiety,które już wcześniej miały ze mną kontakt,bez powodu uśmiechały się do mnie. Dlatego uważam,że one sie ze mnie śmieją.I nie tylko w sklepach tak jest. Proszę napiszcie co o tym myślicie. darex76 ps.Przepraszam za długi post.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować