Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen

Polecane posty

Gość gość

Witam, przychodzę tutaj w sumie z pytaniem.... Może to złe miejsce, ale trudno. Ostatniej nocy miałam pewien sen. Może najpierw coś powiem, żeby rozjaśnić moje pytanie. Jestem samotną singielką, racja mam przyjaciół( niewielu, ale mam ), ale to nie to samo, od dawien dawna wmawiam sobie, że nie potrzebuję miłości, chłopaka, no ale cóż, chyba mój czas minął, bo kiedy widzę zakochaną parę to chciałabym być na miejscu tej dziewczyny, więc wczoraj rozmawiałam z przyjaciółką, która zaczęła mówić mi, że sobie z to wmawiam, że sobie kogoś znajdę, ale z moim wyglądem....raczej marne szanse, gwoździa do trumny wbiła mi koleżanka, która znalazła nową miłość życia. A więc w nocy śniła mi się koleżanka (z którą nie mam za dobrych relacji w realu, ale jest w sumie okej) z którą w śnie byłam bardzo związana i ( raczej przez nią, nie pamiętam już dokładnie) zapoznałam pewnego chłopaka, do którego w końcówce mojego snu powiedziałam per "Damian". Sama nie wiem jak to wyglądało, bo niby na początku byłam dość nieśmiała, a na końcu śmiałam się wraz z nim i wygłupiałam, pamiętam tylko urywki mojego snu, ale co mnie zaskoczyło twarz tego chłopca zapamiętałam dokładnie. Ciemniejsza karnacja( niż moja ) duży piękny uśmiech, proste zeby, niebieskie oczy, włosy koloru ciemnego blondu z przycietą, ale opadajaca lekko grzywką. Był i wiele wyższy od mnie. No więc, końcówka mojego snu była taka, iż ( tak ja ja miałam w zwyczaju) szłam z telefonem w ręce obok chłopaka i obok nas stanęli dresiarze, którzy zaczeli wyrywac mi telefon z wtedy zainterweniował chłopak, który zdobył mój telefon, a po tym rozpoczął okladanie się z napastnikami, uciekli zaraz po tym czasie kiedy odciagnelam chłopca od nich poszedł mnie odprowadzić, cała akcja działa się tuż przed moją klatką, a kiedy doszłam do ów klatki miałam już ja zamknąć kiedy zawołałam go per "Damian" z pytaniem czy pamięta swój numer na pamięć, a on mi go zapisał , uśmiechnął się i się obudziłam. Pamiętam, że wcześniej ja uciekalam, a on mnie gonił, smialismy się cały czas, zaraz po tym kiedy moja koleżanka poszła do samochodu, który tuż po tym odjechał albo to jak był (do pasa) ubrany chłopak.Cała historia działa się na moim osiedlu, w miejscu gdzie spędzam najwięcej czasu, czasem ktoś mówi, że był taj jakby trzecią osobą, która obserwowała, ja tak nie miałam, Ja tak jakbym to...przeżywała? Chyba tak, wiem, że czułam się wtedy bardzo szczęśliwa. Trapi mnie ten sen, bo to byl mój pierwszy TAKI sen. Może wiecie co to może oznaczać? Ja zbytnio nie interesuje się psychologią i takimi rzeczami, dlatego chcę się poradzić kogoś innego, tym bardziej, że ja mogę płacić każde pieniądze i w mojej małej miejscowości nie wiedziałam takiej twarzy, a uwierzcie, tutaj zna się każdy.Pomożecie ? :) Błagam, czytałam, że można wywołać sen z tą osobą, więc może spróbuję to zrobić, ale jestem do tego sceptycznie nastawiona. Odkąd pamiętam też miewam takie sny, gdzie widzę jakąś scenę, która trwa kilka chwil, po czym ja zapominam i po jakimś czasie dzieje się ta scena właśnie, która mi sie snila :)

Gość gość
Wcale nie był taki długi :) Ja to tak opisałam, a działo się to chwile

Gość gość
sen ci radzi że puki nie zerwiesz z koleżanką która cię ogranicza nie będziesz mieć chłopaka

Gość gość
Nawet nie wiesz jakie jest moje zdziwienie z powodu tego snu :D ja prawie w ogóle nie mam snów, więc wow