Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak bardzo zwracacie uwagę na zapach u faceta?

Polecane posty

Gość gość

Higiena to podstawa wiec nie ma mowy o żadnym przykrym zapachu, mowa o zadbanych mężczyznach i perfumach.

Gość gość
zapach perfum lub wody toaletowej to nr 1 , na co zwracam uwagę u faceta.

Gość gość
bardzo, bardzo - zapach to kompatybilność

Gość gość
moj kumpel z pracy strasznie smierdzi i to nie jest jednodniowy pot.... do tego zachowuje sie jak prostak i cham, nie dziwie sie ze nie ma dziewczyny, a wiem ze szuka na sympatii! takze dziewczyny uwazajcie

Ja mam wyczulony węch, a najbardziej lubię naturalny zapach czystego ciała, ewentualnie delikatnie pachnącego żelem pod prysznic czy tam mydłem. Niektóre perfumy i wody kolońskie są w miarę, pamiętam, że któryś z Hugo Bossów jest zabójczy, ale z reguły im mocniejsze tym bardziej mi się nie podobają u facetów.

Ci co dbają o siebie też nie mogą znaleźć dziewczyny. Trzeba mieć wygląd a tego myciem, perfumami, ćwiczeniami, ubiorem nie da tego się zrobić.

Jak Wy to robicie, że każdy temat potraficie obrócić w nagonkę na rzekomy materializm/płytkość kobiet, nawet w zwykłym temacie o zapachach przemycacie wnioski, że kobiety tylko na wygląd patrzą. Wyczuwam tu jakieś rozczarowania płcią przeciwną.