Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu kobiety, ktore przytyly w ciazy 15 kg i wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 32. tygodniu i przytylam juz 15 kg. Podejrzewam, ze jeszcze z 5 moge przytyc. Wcale duzo nie jem, po prostu puchna mu nogi, woda sie zbiera. Ale nie moge na siebie patrzec. Boje sie, ze nie wroce do dawnej wagi. Jak to u was wyglada????

Gość gość
Ja przytyłam 30 też miałam ten sam problem zostały mi 3 kilo jestem 15 miesięcy po porodzie siódmy miesiąc ciąży do samego tył ame najwięcej

Gość gość
Ja przytylam 22- nadciśnienie, co za tym idzie obrzeki, wielowodzie, 4 tyg po porodzie wazylam tyle, ile przed ciążą, spadło wszystko błyskawicznie

Gość gość
A jak wasza skora po tym? Nie jest pomarszczona, sflaczala? Rozstepy, celluit?

Gość gość
Nie liczyłam, ile dokładnie przytyłam, ale z 15 kg raczej na pewno. W pierwszej ciąży ze skórą nic się nie stało, dopiero w następnych są problemy.

Gość gość
26 w pierwszej 16 w drugiej szybko zgubiałam bez diet

Gość gość
173 Przed ciążą 65 kg Przytyłam prawie 20 3 mce po porodzie 65 8 mcy po 59 Rok po 62

Gość gość
W pierwszej i drugiej ciazy przybylo mi po 25 kg. Bardzo puchly mi nogi i wody sie zatrzymywaly w organizmie. Szybko wracalam do swojej wagi i skora tez wracala do normy ( bez kremow i diet). Jestem w trzeciej ciazy 31 tydz i 21 kg na plusie czyli sytuacja sie powtarza, jestem ciekawa czy tez tak latwo to zrzuce...

Gość gość
173cm Przed ciążą 65 kg Przytyłam prawie 20 3 mce po porodzie 65 8 mcy po 59 Rok po 62 Nie mam rozstępów, brzuch jak przed ciążą tylko piersi mniejsze

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Przecież 15 kg to nie jest dużo. Też tyle przybrałam. Dodam że w końcówce ciąży już nie tyłam. No i te dodatkowe kilogramy znikały po ciąży same z siebie, w ciągu około półtora roku.