Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike92

pytanie o uzebienie

Polecane posty

Witam, nie mam 6zebow z przodu u gory 1,2,3 niedawno zrobilem proteze lecz za jakis czas chcialbym zrobic cos lepszego, na stale czy jest mozliwos zrobienia tych zebow porcelanowych lub cos innego? wiem ze mozna uzupelniac pojedyncze ubytki zebami porcelanowymi ale nie wiem czy mozna uzupelnic az taka luke

Gość gość
kotku tylko implant jeden by wystarczył na trzy zęby koszt około 3tyś zależy gdzie jeżeli masz korzeń to licówki

Gość gość
no to jedynie implant lub proteza jak u babci

niestety proteze juz mam w moim wieku do niezbyt ciekawa sprawa, jeden implant by wystarczyl reszte mogl bym porcelanowe zrobic czy to nie bd ze soba pasowac?

Gość gość
nie, jeden implant nie wystarczy. ale możliwe, że nie musi ich być tyle ile brakujących zębów, bo z tego co wiem można na implantach zrobić most. najlepiej zapytać dobrego stomatologa, który się zajmuję implantami ile w tym przypadku jest potrzebne.

Gość Katarzyna2083
A skad pochodzisz ? Moge polecic Ci bardzo dobrego lekarza w klinice Soldent w Warszawie. Sama wstawialam tam implant, fakt, ze jednego zeba ale wiem, ze swiadcza uslugi na bardzo wysokim poziomie. Wszyscy sa tam profesjonalni, moge Ci ich polecic z czystym sumieniem a w przypadku takich brakow na pewno zdajesz sobie sprawe, ze warto udac sie do specjalisty