Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, zwracam się do Państwa z następującym problemem. Moje cykle są regularne i trwają 27 dni, w tym 5 dni miesiączkuję. Ostatni okres miałam 11.07, teraz przypada on 6.08. Martwię się, ponieważ zawsze mam bóle podbrzusza 2-3 dni przed miesiączką, a tym razem się one nie pojawiły. W międzyczasie miałam okres płodny od 18.07 do 24.07. Kochałam się z partnerem 29.07 z zabezpieczeniem i 2.08 bez zabezpieczenia (partner nie skończył we mnie). Czy jest jakaś możliwość zajścia w ciążę? Dodam, że od 3 dni towarzyszy mi świąd i delikatne pieczenie pochwy oraz gęste białe upławy z małymi grudkami. Czy to jest grzybica? Jakie mogą być jej przyczyny? Pozdrawiam.

To objawy grzybicy, szybko idź do gina, bo będziesz się z tym męczyć długi czas. Bez recepty polecam maść Clotrimazolum

Gość gość
pewnie masz grzyba a przyczyną jest twój facet co do bobasa to są od tego testy

Gość gość
Ciąża nie... Grzybica może, ale raczej ma to podłoże bakteryjne. Idź dp gina, przypiszw Ci cos i przejdzie. Możesz tez isc do apteki po cos.. Chociaz jakis zel do higieny intymnej lepszy, np lacibios femina, moze troche zlagodzi. Ale ja i tak bym poszla do lekarza. Z takimi rzeczami nie ma żartów

Gość gość
Facet może być tego przyczyną? Jestem i byłam jego jedyną partnerką seksualną. A czy ta choroba może być przyczyną opóźnienia okresu?

Gość gość
Przyczyn grzybicy jest mnóstwo, bakterie od partnera (on nawet nie musi być chory!), nowy proszek do prania, bielizna z innego materiału niż zwykle, gąbka (ja np. muszę prać gąbki przed użyciem, bo raz się umyję i już mam grzybicę), nowy żel pod prysznic/do higieny. Mnóstwo. Piecze cie i masz grudki, to na pewno grzybica. Idź do apteki i popros o cokolwiek,ja dostałam jakieś tabletki i maść i zawsze przechodziło.

Gość gość
Jest to mozliwe. Przyczyna nieusi byc partner, moze to kwestia higieny(Twojej lub jego), moze cos na basenie zlapalas lub na silowni...

Gość gość
W takim razie to na pewno grzybica, jutro przejdę się do apteki po jakieś leki. Czyli ciąża w tym wypadku nie jest możliwa? Przyszło mi to na myśl ze wzgledu na to, ze bol podbrzusza lub/i plecow zawszcze pojawia mi się 1-3 dni przed miesiączkowaniem, a tym razem nic.. a to już jutro.