Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

A ja i tak

Polecane posty

Gość gość
Siema,co tak szalejesz oszkaa? pilas cos dzisiaj :D

Gość gość
pff to awatar pijaka 24 lata:)

Po takim kuflu piwa bede pijana a i ostrzegam jestem wtedy straszna gaduła :D

Gość gość
A forum dalej blokowane dzisiaj hehe

Gość gość
Wilk facet ponad 40 lat podbija do Oszki :D Oszkaa wiesz ze dla Wilka musisz obliczyć swoje miesięczne libido? i nie gadac nigdy z pomaranczami. no to sluchamy :p

Gość gość
Ty to jesteś gaduła i bez alkoholu:)

Gość gość
A ja Oszka pytam nadal czy umówimy się na dobre ciacho i kawkę w Fokusie?

Gość gość
Uważaj oszkaa bo on w zamian za kawe i jedno ciastko chce ci sie dobrać do cipki hehe...

Gość gość
To nie będzie randka, czy ja Cię zapraszam na randkę czy na ciacho i kawę? I nie w ciemno za za widoku:D

Gość gość
Albo co gorsza przetrzepie ci szpare w zamian za duże piwo...

@oszkaa Moja rada taka przy poznawaniu kogos z neta zero pisaniny czy wiszenia na telefonie wszystko zaczac od spotkania na kawe w realu tam nie mozna klamac o sobie. Jak taki zawziety to niech przyjedzie do Ciebie ale ustal ze jak ci nie bedzie odpowiadal mozesz wstac po 5 minutach od stolika a on nie ma prawa miec zalu:)

Gość gość
Przy mnie jesteś bezpieczna. Weź Wilk, bez takich dowcipów :D Oszkaa mierz libido i uważaj, Wilk bierze od tylu bez pytania o zgode :D

Na spotkanie moge sie zgodzic tylko w takim przypadku ze mam konatakt z ta osoba na privie od dluzszego czasu

Gość gość
Oszkaa to pewnie chciała by byc tak przebolcowana od tyłu z zaskoczenia HEHEee:D

Zaraz zamkne ci buzie piwosz Ty chcesz mnie dzis zdenerwowac tak?

Gość gość
wilk1946 2015.01.13 Sluchajcie od kilku dni nie moe normalnie uczestniczyc na ERO moje tematy nie dzialaja wpisy nie wchodza Moze to jakis problem techniczny Ale watpie w to Jesli jest tak ze czesc z Was bez wiedzy waszych szefow poniewaz sama uczestniczy na ERO i eliminuje w ten sposob jak ze mna konkurencje To daje wam Goralskie slowo honoru ze ossobiscie przyjade do siedziby redakcji Kafe i bede rozmawial z waszym szefem o tym co robicie bez jego wiedzy Jak on nie wie w********i was z pracy na zbity pysk z wilczym bilem nigdy nie znajdziecie takim biletem pracy w tej branzy Jesli wie i dzieje sie to za jego zgoda pojde do wlascicicela Kafe pozrozmawiam z prezesem pzedstawie mu co sie dziej na Kafe jak spolka traci mnostwo kasy przez wasze dzialania W spolce gieldowej rzadzi kasa zarzad sie w****i w********i zpracy cala redakcje lacznie z jej kierownictwem wszyscy bedziecie na bruku z wilczymi biletami w tej branzy Daje wam czas dzisiaj do 18:00 zeby wszystko dzialalo u mnie jak po masle Jak tak nie bedzie nie miejcie do mnie pretensji o to ze tracice prace i macie wilczy bilet juz na zawsze wtej branzy nikt wiecej z taka opinia juz was nie zatrudni bedziecie sprzatac ulice

@oszkaa Moim zdanie szkoda czasu na budowanie relacji na privie z osoba o ktorej nie wiesz jak wyglada w realu nie wiesz czy nie klamie o swojej plci wieku i tym czy jest wolny:) Co do brania ostro od tylu bez pytania o zgode izezrnac jak wilczyce w rui to lubie takie akcje w zwiazku:) Ale lubie tez romantyczny waniliowy seks zalezy jaki mam dzien:)

Gość gość
ooo jaki dziwak :o