Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modeły kafe

Polecane posty

@502BG Dorabiasz falszywa filozofie do tego co robisz. Wcale nie chodzilo ci o to zeby zablokowac ludziom dostep do kafe zeby sie od niego oderwali. Prawda o tobie jest taka ze jestes sfrustrowanym malolatem ktore nikt nie zauwazal na kafe zwlaszcza kobiety wszyscy cie olewali:) Bo jestes nudny i niepotrafiles zalozyc tematu na ktorym wzbudzilbys zaintersowanie zwlaszcza kobiet . A dzieki tej akcji na chwileczke zostales zauwazony a czesc osob wlazi ci do du/py bez wazeliny myslac ze dzieki temu nie bedziesz im blkowal mozliwosci uczestnictwa czy zakladania tematow. Na chwileczke poczules sie wazny i pozadany przez kobiety i taka jest twoja motywacja frustracie:). Mnie to wszystko bawi i smieszy:) Spokojnie czekam az wlasciciele Kafe zasadza ci takie odszkodowanie ze komornik pozabiera ci wszystkie zabawki do neta a ty kilka miesiecy zycia spedzisz na zarabianiu kasy na odszkodowanie dla niego:) Za jakis czas znowu staniesz sie niezauwazany i olewany przez wszystkich bo jestes nudny i nie potrafisz nic tworczego i ciekawego stworzyc. Nie potrafisz wygrac walki o uwage kobiet i innych zakladajac wlasny ciekawy temat i to co robisz jest tylko tego potwierdzeniem bo to jedyna mozliwosc wygrania walki o uwage kobiet:)

gość dziś 502BG zaczynaj już się modlić o spokojną noc! x w sumie niby jestem ochrzczony, mam komunie, bierzmowanie, ale kompletnie jestem niepraktykujący, więc nie bawię się w żadne modlitwy, tak więc wypad z nawoływaniem mnie do jakichś okultyzmów :P :classic_cool:

gość dziś jak blokuje całe działy?.... wiesz Służby Tajne nie zdradzają swoich metod :classic_cool:

@502BG Dorabiasz falszywa filozofie do tego co robisz. Wcale nie chodzilo ci o to zeby zablokowac ludziom dostep do kafe zeby sie od niego oderwali. Prawda o tobie jest taka ze jestes sfrustrowanym malolatem ktore nikt nie zauwazal na kafe zwlaszcza kobiety wszyscy cie olewali:) Bo jestes nudny i niepotrafiles zalozyc tematu na ktorym wzbudzilbys zaintersowanie zwlaszcza kobiet . A dzieki tej akcji na chwileczke zostales zauwazony a czesc osob wlazi ci do du/py bez wazeliny myslac ze dzieki temu nie bedziesz im blkowal mozliwosci uczestnictwa czy zakladania tematow. Na chwileczke poczules sie wazny i pozadany przez kobiety i taka jest twoja motywacja frustracie:). Mnie to wszystko bawi i smieszy:) Spokojnie czekam az wlasciciele Kafe zasadza ci takie odszkodowanie ze komornik pozabiera ci wszystkie zabawki do neta a ty kilka miesiecy zycia spedzisz na zarabianiu kasy na odszkodowanie dla niego:) Za jakis czas znowu staniesz sie niezauwazany i olewany przez wszystkich bo jestes nudny i nie potrafisz nic tworczego i ciekawego stworzyc. Nie potrafisz wygrac walki o uwage kobiet i innych zakladajac wlasny ciekawy temat i to co robisz jest tylko tego potwierdzeniem bo to jedyna mozliwosc wygrania walki o uwage kobiet:)

hahahaha Wilczy Stolcu :D:D:D za to ty właśnie teraz stworzyłeś tak ciekawego posta że wszystkim kafeteriankom automatycznie majteczki się zsunęły :D:D:D bełkoczesz, bełkoczesz, od prawie roku powtarzasz to samo, o właścicielach kafe i ich sądowych procesach, o prawie Wilka, prawie Lisa i Niedźwiedzia bieszczadzkiego, o solówach na polanie obok jeziora i bacówki ...I CH‪UJ Z TEGO WYNIKA :D więc stul już ten pysk wilczy cieciu, bo jak na razie to tylko same populistyczne bzdury bleblasz:D 🖐️)))

PS. wklej to macierzyńska Ściero jeszcze 100 x, tak jak swoje prawo Wilka i cały tabun wklejek :P 🖐️

Gość gość
502 jaki rozeznany o mój boże :o widać jaki nolife

@502BG Ale zabolalo:):):) Krol jest nagi:):):) Dorabiasz falszywa filozofie do tego co robisz. Wcale nie chodzilo ci o to zeby zablokowac ludziom dostep do kafe zeby sie od niego oderwali. Prawda o tobie jest taka ze jestes sfrustrowanym malolatem ktore nikt nie zauwazal na kafe zwlaszcza kobiety wszyscy cie olewali:) Bo jestes nudny i niepotrafiles zalozyc tematu na ktorym wzbudzilbys zaintersowanie zwlaszcza kobiet . A dzieki tej akcji na chwileczke zostales zauwazony a czesc osob wlazi ci do du/py bez wazeliny myslac ze dzieki temu nie bedziesz im blkowal mozliwosci uczestnictwa czy zakladania tematow. Na chwileczke poczules sie wazny i pozadany przez kobiety i taka jest twoja motywacja frustracie:). Mnie to wszystko bawi i smieszy:) Spokojnie czekam az wlasciciele Kafe zasadza ci takie odszkodowanie ze komornik pozabiera ci wszystkie zabawki do neta a ty kilka miesiecy zycia spedzisz na zarabianiu kasy na odszkodowanie dla niego:) Za jakis czas znowu staniesz sie niezauwazany i olewany przez wszystkich bo jestes nudny i nie potrafisz nic tworczego i ciekawego stworzyc. Nie potrafisz wygrac walki o uwage kobiet i innych zakladajac wlasny ciekawy temat i to co robisz jest tylko tego potwierdzeniem bo to jedyna mozliwosc wygrania walki o uwage kobiet:)

Pedalski Wilku, jak na razie to ciebie boli że nie masz gdzie swoich farmazonów o Kupale uskuteczniać :D gdyby tak nie było pisałbyś coś od siebie a nie uparcie wklejki wrzucał :P Ja mam centralnie na to wyje‪bane, tak więc fu‪ckaj się wilczy stolcu :P

@502BG No wlasnie frustracie to cie boli ze Ja to robie wszystko tylko na swoim temacie i wynika z tego to ze co jakis czas jakies ciekawe osoby w tym kobiety przychodza i mozna ciekawie pogadac:) A Ciebie boli to ze ty tak nie potrafisz ze wszyscy cie olewaja a najbardziej cie boli ze olewaja cie kobiety:)

@502BG No wlasnie ze nie masz wy/je/bane ze kobiety cie olewaja czego dowodem jest to ze musiales az zablokowac cale kafe wycinajac konkurencje bo normalnie nie masz z nia szans zeby zwrocic na chwile na siebie uwage kobiet to byla jedyna mozliwosc:) Ale ty jestes zalosny i beznadziejny:) A mnie nic nie boli tylko smieszysz mnie i ze spokojem czekam na twoj smutny koniec jak znowu wszyscy zaczna cie olewac kobiety przestana zauwazac a ty bedziesz tyral bez dostepu do neta na odszkodowanie dla wlascicieli kafe. Ja nawet nie zamierzam nic w tym kierunku robic sami cie dopadna bo przez ciebie stracili juz mnostwo kasy:)

Nadal wilcza ku‪rwo nie kumasz że właściciel gów‪no może mi zrobić??? Może mieć pretensje jedynie do siebie!!! wilczy DEBILU, czytaj teraz uważnie i błagam, ze zrozumieniem!!! Jak zostawisz na ławce walizkę pełną pieniędzy na dworcu na noc i przyjdziesz po nią rano a jej nie będzie, to do kogo będziesz mieć pretensje??? do samego siebie żeś debil i zostawił czy do tego co ją sobie wziął??? Z 502 jest tak samo, to jest banalny trick, nie łamiący nic z regulaminu (gdzie jest ujęte w regulaminie, że nie mogę pisać "kwiatek"??????), a wynikający z tego że właściciele to skąpe sknery i nie zatrudniają porządnego Service Desku (tj. informatyków, bo ty wilczy cwelu pewnie nie wiesz co to service desk). Więc zrozum to imbecylu, że właściciele o2 mogą się co najwyżej w pindolka cmoknąć, a twoje straszenie nimi, nawet już nie jest śmieszne, a żałosne. Zrozumiałeś? Jak nie wróć do początku posta i przeczytaj raz jeszcze, i czytaj pało do skutku aż w końcu coś do ciebie dotrze.

@502BG Co do podanego przykladu jak zajebieszesz taka walizke to odpowiadasz za zwykla kradziez jak jej nie oddasz od razu:) Naprawde myslisz ze w sadzie sedzia ci uwierzy ze miales potrzebe pisania kwiatek:):):)??? Wazna jest twoja intencja i skutki twoich dzialan a to wielokrotnie publicznie deklarowales a w necie nic nie znika. Niewazne jak kradniesz jaka metoda wazne ze kradniesz. Jestes glupszy niz myslalem ale pozostan w swoich marzeniach ze to co robisz jest legalne i nie bekniesz za to:) Im dluzej to robisz tym wieksze odszkodowanie od ciebie wyciagna tepaku:) Ja sie ogranicze do pokazywania twoich prawdziwych motywacji:) Jak tego nie widzisz to juz wiekszosc osob na kafe leje z ciebie i uwaza cie za sfrustrowanego malolata ktory musial wyciac cala konkurencje blokujac kafe zeby zwrocic na siebie uwage kobiet bo inaczej nie maial szans:) Prawdziwe Motywacje 502BG Dorabiasz falszywa filozofie do tego co robisz. Wcale nie chodzilo ci o to zeby zablokowac ludziom dostep do kafe zeby sie od niego oderwali. Prawda o tobie jest taka ze jestes sfrustrowanym malolatem ktore nikt nie zauwazal na kafe zwlaszcza kobiety wszyscy cie olewali:) Bo jestes nudny i niepotrafiles zalozyc tematu na ktorym wzbudzilbys zaintersowanie zwlaszcza kobiet . A dzieki tej akcji na chwileczke zostales zauwazony a czesc osob wlazi ci do du/py bez wazeliny myslac ze dzieki temu nie bedziesz im blkowal mozliwosci uczestnictwa czy zakladania tematow. Na chwileczke poczules sie wazny i pozadany przez kobiety i taka jest twoja motywacja frustracie:). Mnie to wszystko bawi i smieszy:) Spokojnie czekam az wlasciciele Kafe zasadza ci takie odszkodowanie ze komornik pozabiera ci wszystkie zabawki do neta a ty kilka miesiecy zycia spedzisz na zarabianiu kasy na odszkodowanie dla niego:) Za jakis czas znowu staniesz sie niezauwazany i olewany przez wszystkich bo jestes nudny i nie potrafisz nic tworczego i ciekawego stworzyc. Nie potrafisz wygrac walki o uwage kobiet i innych zakladajac wlasny ciekawy temat i to co robisz jest tylko tego potwierdzeniem bo to jedyna mozliwosc wygrania walki o uwage kobiet:)

....nie za bardzo znam się na prawie i nie wiem jak to co robi blokujący strony ma się do możliwości ścigania go za to, za to wiem jak głęboko w poszanowaniu użytkowników ma WP która jest właścicielem o2 i forum :) oto odpowiedź na zapytanie co się dzieje z forum :) "Witam Dziękuje za zgłoszenie. Podany problem został przeanalizowany oraz usunięty przez naszych administratorów. Przepraszamy za utrudnienia. Pozdrawiam- Arkadiusz" ...powodzenia życzę odwołującym się do redakcji forum :)

Pedo-Wilku wciąż tylko powtarzasz jak katarynka że mam potrzebę zwrócenia na siebie uwagi kobiet, wciąż przeplatają się w twych wypowiedziach frazesy o uwadze kobiet, coś mi się czuje że tak naprawdę to ty masz OGROMNE problemy z uwaga kobiet i to na ciebie owe kobiety nie zwracają uwagi, stąd wciąż o tym do znudzenia powtarzasz i projektujesz swoje problemy na innych. x Aha i przykład o walizce jest jak najbardziej trafny, bo to nie jest kradzież a ZNALEŹNE ty skretyniały imbecylu. Ale do kogo ja to pisze, skoro jesteś 44letnim debilem co umie tylko wklejki wstawiać :D:D:D

Matu, blokowanie działów czy tematów to kwestia wstawienia w posta emotikonki 🌼 kwiarta nic więcej. skoro właściciel nieumiejętnie to zabezpieczył to moja wina??? :D ja tylko korzystam z trollskiego dobrodziejstwa ;-);-) przy okazji obserwując permanentną frustracje choćby Wilka (w jego przypadku dodatkowo skrajny debilizm):D pozdrawiam ;-)

Gość gość
Klamiesz, wstawilam ta emote i nic nie blokuje.

Gość gość
Co Ty Matu zaś pieprzysz?:O