Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igusiaaaaa

Poprosilam nowego gaceta zeby sie zbadal na wirusa HIV

Polecane posty

Gość Igusiaaaaa

oraz inne STD. Strasznie sie oburzyl, krzyczal ze jego poprzednie kobiety 'wcale nie byly gorsze ode mnie'. Zle to odebral, ja po prostu chce miec pewnosc, tym bardziej ze w przeszlosci byl tzw 'kobieciarzem' i wielu znajomych o tym napomknelo...

Gość gość
bardzo słusznie postąpiłaś. Brawo

Gość gość
tez bym tak zrobila

Gość Igusiaaaaa
Mialo byc faceta* Ehh ale ja sie teraz czuje winna. Co mu szkodzi sie przebadac dla mnie. Powiedzial ze jestem nienormalna!

Gość gość
I slusznie szybko wykryte latwo sie leczy. A moze w ogole nie jest chory i bedziecie chociaz spokojni. Jakos kobiety musza chodzic do ginekologa sie badac a jak od facetow sie chce zeby sie zbadali to nigdy bo na co i po co...

Gość gość
no właśnie, uczciwiej byłoby zaporponować "zbadajmy się razem" a nie tylko od niego wymagać, ty też możesz mieć hiva będąc nawet dziewicom

Gość gość
"ze w przeszlosci byl tzw 'kobieciarzem' " z innej beczki... nie BYŁ tylko JEST.. następna naiwna że przy mnie to już inny będzie ...

Gość gość
brawo, taka postawa jest jak najbardziej ok, ten facet jakiś głupek, nie czuj się winna i pod zadnym pozorem nie idx z nim do lózka jak powiedziałaś jedno to też badx konsekwentna, żadne tam wyrzuty sumienia.Moze i nie były gorsze od ciebie ale ich faceci mogli być gorszymi od twojego obecnego, który zyje w nieswiadomosci - no normalnie glupek

Gość Igusiaaaa
Ja jak najbardziej, powiedzialam ze z nim pojde i pokaze mu swoje wyniki. Tez chce zeby mial pewnosc co do mnie!