Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily gdyby maz chcial was zdradzic

Polecane posty

Gość gość

Nie bylo mnie w domu na noc kiedy wrocilam maz byl jakis dziwny po chwili powiedzial ze musi mi sie do czegos przyznac ze znalazl jakies ogloszenie i umowil sie z jakas dziewczyna na seks ale w drodze sie zawrocil. jest raczej niesmialy bylam jego pierwsza dziewczyna on natomiast nie byl moim pierwszym i czesto mi mowi ze nie moze sie z tym pogodzic i chcialby sprobowac z inna. Doceniam ta jego szczerosc ale to chyba dla mnie za duzo... nie naleze do zazdrosnych i te jego gadki zawsze traktowalam z przymruzeniem oka. Mamy dwojke dzieci jestesmy udanym malzenstwem kochamy sie i szanujemy. Nie wiem co mam o tym myslec i co robic...

Gość gość
Twój mąż to idiota.

Gość gość
z czasem cię na pewno zdradzi, ale to chyba oczywiste. Skoro teraz już tak planuje to myślisz, że nagle mu się odmieni? A moze zgódź się na jeden skok w bok?? Ty bedziesz wiedziala i on bedzie mial czyste sumienie :) bo tak to kwestia czasu. Bedzie dojrzalszy hormony zaczną szaleć i zrobi to pewnie nieraz

Gość gość
Nie wiem, chyba ulatwilabym mu sprawę i odeszla - wtedy nie musiałby zdradzać tylko miałby wolną rękę skoro chcica jest ważniejsza niz małżeństwo i milosc, a przede wszystkim niz ja i moje uczucia... Nie umiałabym zyc z tym, ze nie wystarczam mężowi i z pewnością nie kocha mnie tak jak twierdzi skoro jego penis jest ważniejszy niz wszystko co nas łączy i tak łatwo chciałby to zaprzepaścić... Ok, przyznal sie i niby tego nie zrobil, ale tylko NIBY, nie umiałabym z ta świadomością zyc i mu zaufać...

Gość gość
czesto mysle zeby mu pozwolic ale wtedy chyba to by byl koniec naszego malzenstwa a nap[rawde jest nam razem dobrze mamy dzieci i nie chce zostac z nimi sama... wczoraj jakos jak mi o tym powiedzial to sie nie przejelam a dzis jest mi strasznie przykro i smutno niedlugo ma wrocic z pracy i nie wiem jak mam sie zachowac beznadziejna sytuacja

Gość gość
Jak długo cię nie chce zostawić tak długo nie masz się czym przejmować. Mały skok w bok z przgodnym ruchankiem jeszcze nikomu nie zaszkodził. Wróci do domu i do dzieci i będzie ok.