Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość gość

Mam 19l. od kilku lat mam depresje..Niby teraz jest troche lepiej dzieki lekom bo wstaje z lozka, normalnie jem, cos porobie w ciagu dnia,ale nadal czuje sie zle psychicznie, nienawidze siebie, innych, nie chce sie z nikim spotykac, nie zalezy mi na imnych,nie wiem chyba nie umiem nikogo kochac nawet rodzine... czesto mysle o samobojstwie,mam caly czas natlok mysli. Najvardziej boli mnie to ze zawiodlam sie na kims na kim kiedys mi bardzo zalezalo

Gość gość
Wielki mi powod do depresji. Zawiodlas sie na kims na kim ci zalezalo. Poznasz kogos fajnego i depresja minie? Jesli tak to wez sie w grsc!

Gość byla bezrobotna
dziewczyno młoda jesteś :) Nie pakuj sie w te leki na cale zycie, bo lekarze to przepisuja ile moga a skutki poniesiesz tylko ty.I do tego to g..trzeba stopniowo odstawiać :/

Gość gość
Wy ciagle nacie problemy z ta pie..ona miloscia!!! Po co sie w nia pokujecie!!

Gość marika911
pomocne przy leczeniu depresji jest przyjmowanie kwasu foliowego, no i podstawą jest terapia

Gość gość
Autorko tego tematu ja ciebie rozumiem też mam depresje i też leki biorę hydroxyzyne i setaloft wiem co czujesz nie trzeba mieć powodu by nie mieć chumoru ja często płakałem po lekach jest lepiej nie chciało mi się żyć tak po prostu

Gość gość
Skarbie on nie był Ciebie Wart!To nie jest powód do depresji i powinnaś się Otworzyć na osobę która Cię Będzie Aniołki KOCHAŁA! !!!

Gość gość
oj nieleczone depresje mogą się nasilać. Najlepiej najpierw udać się do psychiatry, który oceni w jakim jestes stanie i albo da ci leki albo skieruje na terapie. Tu http://www.psychiatra-katowice.com/ możesz się udać.

magnez + kwas foliowy na początek, pomyśl o terapii bo jest nieocenioną pomocą :)

Gość gość
pewnie rodzice nie poswiecaja ci wogole czasu, a zaloze sie ze jakby zorganizowali dla ciebie wspolny czas to by ci bylo lepiej

Gość gość
Magnez plus rozmowy z dobrym psychologiem. Za psycjologa może też robić mądra przyjaciółka lub osoba z rodziny. Generalnie jeśli 2 tyg bez przerwy masz poczucie że nic ale to nic Cię nie cieszy, pora na jakieś antydepresanty.

Gość gość
Ach, skarbie co ty wiesz o depresji. Taka młoda, na pewno piękna. Ludzie niestety mają gorzej. Nie mają co jeść, nie mają pracy, są chorzy, skrzywdzeni i całkiem opuszczeni, tacy to mają przechlapane. Mi się też nie chce żyć. Nikt mnie w tej Polsce nie szanuje...